Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ο Michael Jackson ζει στην Ελλάδα!


Καταπληκτική ομοιότητα της Αγγελικής με το βασιλιά της Pop!!!

Make Up

Ο Βασίλης Θεοτόκης εξηγεί:....

Η Αγγελική έχει από φυσικού της έντονες γωνίες προσώπου και μικρή μύτη. Με ένα σκούρο make up τονίσαμε περισσότερο αυτά τα χαρακτηριστικά ώστε να μοιάζουν περισσότερο με του Michael Jackson.

Με άσπρο μολύβι μέσα κι έξω απ’ το μάτι, καθώς και με μαύρο γύρω-γύρω κάναμε τα μάτια καθοδικά με κούρμπα προς τα κάτω (το αντίθετο απ’ αυτό που κάνουμε στο κανονικό make-up!)

Μεγαλώσαμε το πάνω χείλος της Αγγελικής με μολύβι χειλιών, καθώς ο Michael Jackson είχε μεγαλύτερο πάνω χείλος σε σχέση με το κάτω.

Tip: Τα χαρακτηριστικά ρουθούνια του Michael Jackson, τα πετύχαμε με ένα μαύρο μολύβι ματιών.
Μαλλιά

Ο Νάσος Ασημακόπουλος είπε:

Το κούρεμα του Michael Jackson στις τελευταίες του εμφανίσεις ήταν φιλαριστό, με ελαφρώς μπουκλαρισμένες άκρες. Επίσης, γυάλιζε έντονα και ήταν κατάμαυρο.

Το μαλλί της Αγγελικής μας βοήθησε περισσότερο κι απ’ το να χρησιμοποιούσαμε περούκα! Η Αγγελική έχει χοντρή τρίχα και ίσια μαύρα μαλλιά που λάμπουν. Βέβαια, έχουν μεγάλο μήκος και δεν είναι καθόλου φιλαρισμένα.

Για να φέρουμε το μαλλί στο επιθυμητό, πιάσαμε εσωτερικά, με τσιμπιδάκια, μερικές μπροστινές τούφες ώστε να φανεί διαδοχικά κομμένο και χρησιμοποιήσαμε την αφέλεια που έχει η Αγγελική για να ολοκληρώσουμε το look.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ VIDEO: http://www.glamourness.gr/aggeliki-ginetai-michael-jackson/


Share on Facebook