Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

MIKE DUKAKIS: "αγαπάμε την Ελλάδα!


Είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν! Θα στηρίξουμε την Ελλάδα. Οι ΕλληνοΑμερικανοί θα πάμε στην Ελλάδα, θα επισκεφθούμε την Ελλάδα"

«Θα ήθελα να πω σε όλους εσάς εμείς οι Ελληνό Αμερικανοί να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό που είμαστε και για την κληρονομιά μας. Ξέρουμε ότι η Ελλάδα... περνάει δύσκολα, το ίδιο και οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες για τους ίδιους λόγους. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό που είπαν οι πρόγονοί μας «παν μέτρον άριστον».

Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα βγει από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Η Ελλάδα υπήρχε για χιλιάδες χρόνια και θα υπάρχει για χιλιάδες χρόνια ακόμα. Για όλους εμάς που αγαπάμε την Ελλάδα και είμαστε περήφανη γι’ αυτήν θέλουμε να στηρίξουμε την Ελλάδα.

Πιστεύουμε ότι θα πάμε στην Ελλάδα, θα επισκεφθούμε την Ελλάδα, μόλις επιστρέψαμε με την σύζυγό μου από ένα Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και ήταν πολύ όμορφα, όπως πάντα άλλωστε.


Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την Ελλάδα και το μέλλον της. Πιστεύω πως η κυβέρνηση πήρε τα μέτρα που έπρεπε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας, γεγονός που το υποστηρίζουμε πολύ»

Την παραπάνω αποκλειστική δήλωση μήνυμα και κάλεσμα προς τους Ελληνό Αμερικανούς έκανε προς το Greek American News Agency, το ιστορικό πρόσωπο της Ελληνικής Κοινότητας των ΗΠΑ πρώην Γερουσιαστής και προεδρικός υποψήφιος(1988) καθηγητής στο πανεπιστήμιο U C L A Mike Dukakis.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=8692:mike-dukakis-q--------------------q&catid=1:2010-01-19-17-32-13&Itemid=7

Y.Γ. ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ -ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ- ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ BLOG http://come-to-greece-this-year.blogspot.com/

Share on Facebook