Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Oλυμπιακός - Σλάβια 2-1 (35')


ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ

6' ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛ για τον Ολυμπιακό με τον Ραούλ Μπράβο. Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με τον Ζαϊρί, η μπάλα έσκασε πρώτα στο έδαφος στη καρδιά της μεγάλης περιοχής της Σλάβια, ο Ισπανός αμυντικός πρόλαβε τους αμυντικούς των Τσέχων που δεν αντέδρασαν σωστά και με δυνατό σουτ, με το δεξί του πόδι, άνοιξε το σκορ στον αγώνα (1-0).

11' Ισοφάρισε το σκορ η Σλάβια. Ο Βλτσεκ...




...έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Γκράιτσιαρ να βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη και να φέρνει το σκορ στα ίσα (1-1) με ψύχραιμο πλασέ.


...34' ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ για τον Ολυμπιακό με τον Ντιόγκο! Εξαιρετική προσπάθεια από τον Ζαϊρί από τα δεξιά, ο Μαροκινός έβγαλε ωραία σέντρα, με τον Ντιόγκο να είναι στην καρδιά της μεγάλης περιοχής του Βάνιακ, ο Βραζιλιάνος πήδηξε τη σωστή στιγμή και με άψογη κεφαλιά έκανε το σκορ 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Oλυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μπάμποβιτς, Μιραλάς, Ντιόγκο

Oι αναπληρωματικοί: Πάρντο, Ποτουρίδης, Όσκαρ, Ντάρμπισιρ, Φετφατζίδης, Ρουγκάλας, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Κρητικός, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης.

Σλάβια Πράγας (Καρέλ Γιάρομ): Βάνιακ, Τραπ, Χουμπάτσεκ, Σελούτσκα, Βλτσεκ, Ντεμπελέ, Κούμπσκι, Γιάρολιμ, Χόσεκ, Γκράιτσιαρ, Βάνιακ, Κίσελ.

http://redplanet.gr/


Share on Facebook