Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

"Oι εκπτώσεις στα Μultirama"


"ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ MOULTIRAMA ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ, ΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΧΕ...



ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΣΤΟ SITE TOY ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 89 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ;"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------------------------------------------------

"θα μιλήσω γενικά και όχι για τα multirama.


οι εκτπώσεις συνηθίζεται να ισχύουν για προϊόντα εντός του καταστήματος. Αυτό συμβαίνει για να ξεστοκάρουν τα προϊόντα τους οι επιχειρήσεις.


Αν θέλει μια επιχείρηση, μπορεί να σου προσφέρει προϊόντα καταλόγου με έκπτωση για να σε κερδίσει σαν πελάτη. Αν δε θέλει όμως, δεν είναι σωστό να κατακρίνεις αυτό το λόγο.

Από την άλλη, υπάρχουν υγιείς επιχειρήσεις που δεν κάνουν ποτέ εκπτώσεις. Και αυτό πάλι δεν μπορείς να το κατακρίνεις, γιατί δεν είναι υποχρέωση μιας επιχείρησης να κάνει εκπτώσεις. Μια τέτοια επιχείρηση έχω υπόψη και σας λέω οτι στέκει μια χαρά, μιας και δεν περιμένει περίοδο εκπτώσεων για να κάνει εκπτώσεις.


Αυτό που σίγουρα μπορείς να κάνεις, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ μια επιχείρηση όταν αγοράζεις προϊόντα. Χωρίς όμως αυτό να σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις αν πράττει η επιχείρηση σωστά ή όχι. Το τελευταίο λέγεται στη χειρότερη "δυσφήμιση" και στη καλύτερη "διαφήμιση"."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook