Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

"Δεν παραχωρείται o Κουμορτζί"


Κάθετος ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Κιντής, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πώλησης του Μπερνάρ Κουμορτζί. Ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα, θα αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Γκανέζο μέσο...



...Ο επικεφαλής της "κυανέρυθρης" διοίκησης ξεκαθάρισε ότι, εκτός του ότι οι ελληνικές ομάδες δεν καλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Πανιώνιου, ο Γκανέζος μέσος δεν τίθεται προς πώληση τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Στην επίσημη δήλωσή του ο Γιώργος Κιντής ανέφερε: "Πιστεύουμε ότι η αποτίμηση του Κούμορτζι από τις άλλες ελληνικές ομάδες υπολείπεται σημαντικά της αξίας του. Είμαστε βέβαιοι επίσης ότι ακόμη κι αυτή η αξία θα ανέλθει κατά πολύ κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Ο Κούμο είναι από τους παίκτες πάνω στους οποίους θα χτίσουμε φέτος την ομάδα. Συνεπώς δεν παραχωρείται, παρά μόνο στην περίπτωση που έρθει πρόταση από ομάδα αγωνιζόμενη σε υψηλό επίπεδο η οποία και θα αναγνωρίζει την αξία του παίκτη".

O Oλυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπενάρ Κουμορτζί, καθώς ο Γκανέζος χαφ, αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή Έβαλντ Λίνεν. Ο Πανιώνιος, όμως, έχει αξιολογήσει τον ποδοσφαιριστή του κοντά στα 3.500.000 ευρώ, ποσό το οποίο θεωρείται -τουλάχιστον- υπερβολικό από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Οι Πειραιώτες σκέφτηκαν το ενδεχόμενο δανεισμού του 25χρονου Αφρικανού για ένα χρόνο, αλλά και πάλι, υπήρξε διαφορά στο οικονομικό με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, οπότε, ύστερα και από την ανακοίνωση του Γιώργου Κιντή, η διοίκηση του Ολυμπιακού, κατά πάσα πιθανότητα, θα αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

http://redplanet.gr


Share on Facebook