Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ο Αλέγκρι λέει πως o «Ρόνι» μένει και ο διεθνής Τύπος… βοά για Ολυμπιακό


Αν και ελάχιστοι θεώρησαν σοβαρό το χθεσινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» που μίλαγε για πρόταση του Ολυμπιακού στον Ροναλντίνιο, φαίνεται πως το θέμα… άρεσε πολύ στον διεθνή Τύπο.

Άλλωστε...



... από το πρωί υπάρχουν δεκάδες ξένα δημοσιεύματα που μιλάνε για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Βραζιλιάνο άσο, ενώ τις τελευταίες ώρες η σχετική φημολογία έχει επεκταθεί και στην Βραζιλία. Ο «Ρόνι» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πατρίδα του για διακοπές και στο σημερινό ρεπορτάζ της «O Globo» για τα… μπάνια και τις βόλτες, ξεκινάει με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Αντίστοιχες ειδήσεις υπάρχουν τις τελευταίες ώρες και στην Γαλλία, ενώ αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα γίνεται και από την ισπανική έκδοση της έγκυρης ιστοσελίδας «goal.com». Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως κανείς δεν γράφει κάτι καινούριο και όλοι επικαλούνται δημοσιεύματα του ελληνικού και του ιταλικού Τύπου.

Για παραμονή μίλησε ο Αλέγκρι…

Παράλληλα, ο νέος τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport» για τη νέα ομάδα που σκέφτεται να δημιουργήσει, ανέφερε πως ο Ρονλαντίνιο δεν θα πωληθεί. Βέβαια, από τα λεγόμενα του δεν φαίνεται αν αυτό προκύπτει από συζήτηση που είχε με την διοίκηση ή απλώς αποτελεί επιθυμία του.

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης και δεν θα τον πουλήσουμε. Η ποιότητα του ιδιίου, είναι αδιαμφισβήτητη και μαζί θα βρούμε νέες προκλήσεις. Μπορεί να παίξει παντού και να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέγκρι.

http://www.sportdog.gr


Share on Facebook