Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Παρασκήνια από τo ματς με τη Δυναμό


Oι συμβουλές του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι προτροπές του προπονητή Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες του και ο εντυπωσιακός Γιάννης Φετφατζίδης που άρεσε στο Ανόβερο.



...Ντάρκο: "Να θυμάστε σε ποια ομάδα παίζετε"!

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στους πρώην συμπαίκτες του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Δυναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Σέρβος έχει ξεκαθαρίσει με τη στάση του, ότι πλέον βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό πόστο σε σχέση με αυτό του ποδοσφαιριστή. Συνεπώς, όταν μιλάμε για δουλειά, οι διαχυτικότητες και η πλάκα κόβονται! Εξαίρεση αποτελούν οι πιο έμπειροι Νικοπολίδης, Μαρέσκα και Μπράβο, με τους οποίους μιλούσε περισσότερη ώρα:

"Συγχαρητήρια, γιατί αντέξατε και δεν αντιδράσατε σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι", είπε ο Ντάρκο όταν βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας. "Βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο της χρονιάς (προετοιμασία) και περιμένω να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά. Θέλω να έχετε πάντα στο μυαλό σας, την ομάδα στην οποία αγωνίζεστε. Το όνομα «Ολυμπιακός», συνοδεύεται από πολλές απαιτήσεις".

Μπράβο στους μικρούς από το Λίνεν

Ο Λίνεν είχε εκνευριστεί με τους Κροάτες και τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους παίκτες του: "Μπράβο σας παιδιά που δεν "απαντήσατε" στο unfair παιχνίδι της Ντιναμό. Βρισκόμαστε ακόμα στα μισά της προετοιμασίας. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό". Αφού βγήκε από τα αποδυτήρια, είχε τετ α τετ με τους Φετφατζίδη, Κατσικογιάννη και Μιραλάς (λέγοντάς τους ότι έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνισή τους).

"Έβγαλε μάτια" ο Φέτφα!

Ο κατάσκοπος του Ανόβερο, Κάρστεν Μπεσόρνερ είδε το ματς και σημείωσε στο μπλοκάκι του τους Φετφατζίδη, Ντιόγκο, αλλά και τους Ιμπάνιεθ και Σαμίρ (σκόρερ) της Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

http://redplanet.gr/

Share on Facebook