Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Tα απογεύματα του ALTER από Οκτώβρη...


..με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες

΄Mια νέα εκπομπή θα εντάξει η τηλεοπτικός σταθμός ΑLTER στο πρόγραμμα του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea, η καθημερινή εκπομπή θα προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 16.00 και θα έχει διάρκεια μία ώρα, με μία ώρα και κάτι, ενω το περιεχόμενο της θα διαφέρει κατά πολύ απο την απογευματινή εκπομπή της Βάσιας Λόη...



Ο τηλεοπτικός σταθμός κάνει ένα βήμα και εμπιστεύεται σε νέα, άφθαρτα πρόσωπα την παρουσίαση. Η Ρούλα Κουσκουρή και ο Στρατής Λιμνιός έχουν ήδη συμφωνήσει με το σταθμό και είναι έτοιμοι να αναλάβουν το τιμόνι της πρώτης τους εκπομπής, της οποίας ο τίτλος δεν έχει βρεθεί ακόμη. Το κανάλι αναζητά και ένα τρίτο άτομο, έναν άντρα, που με τον τρόπο του θα έρθει να συμπληρώσει το puzzle της νέας εκπομπής. Το περιεχόμενο της εκπομπης θα είναι αυστηρά δημοσιογραφικό, με κοινωνικά θέματα, θέματα επικαιρότητας αλλά και ανθρωπινες ιστορίες και θέματα που απασχολούν αλλά και που απασχόλησαν πολύ τα μέσα και γενικότερα την κοινωνία. Δικαστικές υποθέσης και αστυνομικά θέματα , καθώς και αισιόδοξες ιστορίες ανρθώπων της διπλανής πόρτας θα έχουν τη θέση τους στην καθημερινή εκπομπή του ALTER.
Oι παρουσιαστές που έχουν ήδη συμφωνήσει, αποτελούν και οι δύο πρώην συνεργάτες της Τατιάνας Στεφανίδου, από τους λιγους που συνέχισαν μια πολύ καλή πορεία στο χώρο. Κουσκουρή και Λιμνιός έχουν δείξει σημαντικά δείγματα της δουλειάς τους πάνω σε τέτοιου είδους θέματα, μέσα από την εκπομπή "Πολύ Μπλα Μλά" και όχι μόνο. Μην ξεχνάμε επίσης το γεγονός, πως ο Λιμνιός ήταν αρχισυντάκτης β' στον πρώτο χρόνο της εκπομπής "Αξίζει να το δείς" που ασχολούταν με παρόμοιου ύφους θέματα, με σημαντικές δημοσιογραφικές επιτυχίες που είχαν προκαλέσει αίσθηση, καθώς δε σταμάτησε να κάνει ρεπορταζ ποτέ, σημειώνοντας την περσινή χρονιά σημαντικές δημοσιογραφικές επιτυχίες και αποκλειστικότητες που προκάλεσαν αίσθηση. Η γυναίκα της παρέας, η Ρούλα Κουσκουρή είναι από της δημοσιογράφους που έχει στο ενεργητικό της πολλές αποκλειστικες συνεντευξεις και ρεπορτάζ που συζητήθηκαν πολύ απο τον τύπο.
Οι δύο παρουσιαστές γνωρίζονται αρκετά χρόνια και η χημεία μεταξύ τους φένεται πως υπάρχει.
Μένει μόνο να δούμε, αν αυτό βγέι και στον αέρα της εκπομπής.
Για ό,τι νεότερο....tvnea!
http://tvnea.blogspot.com/

Share on Facebook