Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Παράνομες χρεώσεις χωρίς ενημέρωση από τη Vodafone


"Στον τελευταίο λογαριασμό της Vodafone (διπλάσιο σχεδόν από το συνηθισμένο) διαπίστωσα ότι οι χρεώσεις που έγιναν από το 11833 (πληροφορίες καταλόγου) ήταν υπερβολικές (π.χ. 8 λεπτά κλήσης...


10 ευρώ και κάτι. Επειδή όμως οι κλήσεις που έκανα προς το 11833 δεν κρατούσαν τόσα λεπτά ( καθότι κοστίζει 1 ευρώ και κάτι το λεπτό) επικοινώνησα με το αντίστοιχο τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone. Μετά το ειρωνικό υφάκι του υπαλλήλου (του τύπου, τι να μας πεις εσύ τώρα ρε φίλε..) σε τι οφειλόταν λέτε οι χρεώσεις;
Όταν σου δίνουν τον επιθυμητό αριθμό δε σου λένε: θέλετε να σας συνδέσουμε εμείς; Ε λοιπόν μετά τη σύνδεση δεν περιμένεις να έχεις τη κανονική χρέωση που θα είχες αν καλούσες εσύ ο ίδιος. Ε όχι συνεχίζει η χρέωση του 11833. Ναι καλά ακούσατε. 1,22 ¤ / λεπτό. Όταν αυτό δε σου το διευκρινίζουν αυτό δεν είναι παράνομο; Κι εσύ νομίζεις ότι σου κάνουν εξυπηρέτηση. Κι όταν σου έρχεται ο φουσκωμένος λογαριασμός με τέτοιες χρεώσεις και δεν τον πληρώσεις σου κόβουν και το τηλέφωνο.
Μπράβο σας. Ανακαλύψατε τον τρόπο να χάνετε πελάτες."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------------


"ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ VODAFONE...
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ (ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ)ΑΠΟ ΤΗ WIND ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΔΩΔΕΚΑ ΛΕΠΤΩΝ 9,50 ΕΥΡΩ ΕΝΩ Η ΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ 11888 ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ..
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΥΡΙΟ.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------
"Επειδή τυγχάνει να είμαι υπάλληλος στη συγκεκριμένη υπηρεσία,οφείλω να σας ενημερώσω ότι η ενημέρωση για τη συνέχιση της χρέωσης γίνεται πάντοτε από τους συναδέλφους (κι εμού συμπεριλαμβανομένου)για τον ίδιο ακριβώς λόγο που αναφέρετε!Επειδή η χρέωση ανά λεπτό είναι €1,22 οφείλουμε να ενημερώνουμε το εκάστοτε πελάτη που επιθυμεί σύνδεση με κάποιον αριθμό και μάλιστα αν δεν το αναφέρουμε δεχόμαστε επιπλήξεις και απειλές από τους υπεύθυνους και την ί! δια τη Vodafone!Τώρα γι'αυτό που ισχυρίζεστε σχετικά με τη διάρκεια των κλήσεων δεν πιστεύω ότι ισχύει.Είναι πραγματικά άκομψο και προσβλητικό εκ μέρους της Vodafone να κάνει κάτι τέτοιο οπότε επιτρέψτε μου να το αμφισβητήσω..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook