Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

3 χρόνια μετά"

Παιδιά το κειμενάκι που σας στέλνω παρακάτω, το έγραψα στο F/B και πιστεύω εκφράζει πολλούς απο τους αναγνώστες σας και ήθελα να το μοιραστώ κ μαζί σας για να νιώσετε αυτό που νιώθουμε σαν τρίτοι....

Αν μπορούσατε να συνεχίσετε αυτό που ξεκίνησε ο Σωκράτης και υλοποιήσατε όλοι μαζί λίγο λίγο, θα ήταν οτι καλύτερο αυτή την 
στιγμή για την χώρα... Κουράσανε οι φθηνές αντιγραφές του blog σας. Ο κόσμος έχει ανάγκη απο ΑΛΗΘΙΝΗ κ ΕΛΕΥΘΕΡΗ δημοσιογραφία.. Δεν θα πω είναι καθήκον σας να συνεχίσετε, γιατί απλά δεν είναι μόνο δικό σας. Το καθήκον να παλέψουμε για αυτή την χώρα είναι όλων μας, απλά το βήμα το δικό σας είναι αρκετά ψηλό και αυτό είναι ένα βάρος παραπάνω το ξέρω..

Ονομάζομαι Βασίλης είμαι απο Πάτρα 31 χρονών. 
Καλή δύναμη σε όλους τους τρωκτικούς..!

Υ.Γ Οτι αποφασίσετε εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια.


3 χρόνια απο την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
3 χρόνια η Ελλάδα κοιμάται κ επίσημα.
3 χρόνια λείπει μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ απ την χώρα.

Στις 19 Ιουλίου 2010 οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια δεν δολοφονήσανε ένα δημοσιογράφο, αλλά κυρίως δολοφονήσανε με 17σφαίρες αυτό που υπηρετούσε ο Σωκράτης, την Ιδέα δημοσιογραφία "την ελεύθερη κ ανεξάρτητη δημοσιογραφία ανευ δόλου κ συμφέρον" πράγμα το οποίο εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να το έχω ξαναζήσει ... ίσως οι παλιότεροι απο εμένα.

Ο Σωκράτης με τον τρόπο που τον βγάλανε απο την μέση, έγινε (χωρίς να το θέλουν) "Ιδέα".
Γιατι πολύ απλά ο τύπος μας έμαθε πόσο σάπια είναι όλα τα ΜΜΕ και πως η σωστή είδηση θα έπρεπε να είναι ακούσια - χωρίς παροπήδες - ουδέτερη και πολιτικά άχρωμη.
Αλλά βέβαια όλοι ξέρουμε οτι οι Ιδέες μοιάζουν με τα καρφιά. 
-Όσο περισσότερο τα χτυπάς, τόσο βαθύτερα μπαίνουν. -

Δυστηχώς 3 χρόνια μετά οι εντολοδόχοι της δολοφονίας της "ελεύθερης δημοσιογραφίας στην Ελλάδα", μας κυβερνούν ακόμα, και τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης συνεχίσουν να μας πουλάνε άφθονο αληθινό σανό.

Ελευθερία! Πόσα στ' όνομά σου διαπράττονται εγκλήματα!




Share on Facebook