Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Προχωράει με Νιόπλια!


"Εν αναμονή του κρίσιμου και πλέον καθοριστικού για το θέμα της προεδρίας Δ.Σ. της Τετάρτης βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Όπως πρώτο σας πληροφόρησε το «ThePlayer» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι ο εκλεκτός των μεγαλομετόχων για την επόμενη ημέρα και πλέον τον πιέζουν προκειμένου να δεχτεί την πρόταση...

Παράλληλα με το θέμα του προέδρου όμως οι «πράσινοι» θέλουν να «τρέξουν» και τα υπόλοιπα φλέγοντα ζητήματα. Με τα μεταγραφικά να είναι στο επίκεντρο. Στο θέμα του προπονητή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος μάλιστα πιθανότατα θα βρεθεί στο Δ.Σ. της Τετάρτης.

Σκοπός της παρουσίας του θα είναι καταρχάς να πάρει το «οκ» από το Δ.Σ. ότι συνεχίζει στον «πράσινο» πάγκο και εν συνεχεία θα παρουσιάσει το μεταγραφικό του πλάνο στα μέλη του συμβουλίου και κυρίως στη νέα διοικούσα επιτροπή η οποία και θα κληθεί να τρέξει όλα αυτά τα θέματα.

Ο Νιόπλιας «καίγεται» για τρεις θέσεις. Αυτή του στόπερ, του δεξιού μεσοεπιθετικού και του κεντρικού χαφ. Για τον κεντρικό αμυντικό ο 45χρονος προπονητής έχει ξεχωρίσει ως γνωστόν τον Κάρλος Μαρτσένα, ο οποίος παραχωρείται από τη Βαλένθια, ενώ για τον δεξιό εξτρέμ ο Νιόπλιας θέλει τον Νάτσο Σκόκο από την ΑΕΚ.

Για τη θέση του κεντρικού χαφ έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως αυτά των Κάλστρομ, Σεϊρού, Ομπράνιακ, οι οποίοι όμως δεν είναι ελεύθεροι και θα πρέπει να δαπανηθούν τουλάχιστον 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ. Ένα νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του 25χρονου Σίσερο Σάντος που μένει ελεύθερος από τη Χέρτα."

ΗΛΙΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ



http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=2100
Share on Facebook