Κυριακή 30 Μαΐου 2010

"Προσοχή με την κάρτα euroshell"


"Η εταιρία στην οποία εργάζομαι χορηγεί την euroshell στους υπαλλήλους της ως παροχή (επίδομα μετακίνησης) για την προμήθεια καυσίμων για τα αυτοκίνητά τους με χρέωση της εταιρίας μέχρι ενός ποσού.

Θα ήθελα να αναφέρω τα προβλήματα που αντιμετώπισα τις δύο φορές που χρησιμοποίησα την εν λόγω κάρτα...
1. Την πρώτη φορά που τη χρησιμοποίησα, το πρατήριο μου ζήτησε το ΑΦΜ της εταιρίας για να κόψει τιμολόγιο. Το πρόβλημα είναι ότι (α) κανένα έντυπο σχετικό με την euroshell δεν αναφέρει ότι πρέπει να γνωρίζω το ΑΦΜ της εταιρίας για να κάνω χρήση της κάρτας και συνεπώς δεν είχα αυτό το στοιχείο διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή, (β) το ΑΦΜ το είχαν ήδη στο μηχανογραφικό τους σύστημα αλλά η υπάλληλος αρνήθηκε πεισματικά να το αναζητήσει μόνη της και (γ) ήταν 07:00 το πρωί και έχασα 40 λεπτά στο πρατήριο και ξύπνησα 2 ανθρώπους μέχρι να μπορέσω να μάθω το ΑΦΜ τηλεφωνικά.

2. (και σημαντικότερο) Σε πρατήριο shell αρνήθηκαν να κάνουν δεκτή αυτή την κάρτα, δείχνοντάς μου ένα χαρτί κολλημένο πάνω στην αντλία που ανέφερε ότι "Κάρτες euroshell δεν υποστηρίζονται"! Αν είναι δυνατό να μην υποστηρίζει την κάρτα της Shell το πρατήριο της Shell, ή να είναι στην ευχέρεια του πρατηρίου αν θα τη δεχτεί ή όχι! Το αποτέλεσμα ήταν ότι αναγκάστηκα να πληρώσω από την τσέπη μου, σαν ιδιώτης. Αργότερα, σε επικοινωνία με το τηλέφωνο εξυπηρέτησης της κάρτας μού είπαν ότι όλα τα πρατήρια πρέπει να τη δέχονται, αλλά η στραβή είχε ήδη γίνει.

Να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείτε ή να χρεωθείτε."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook