Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"Nα πληρώσει και η ΔΕΗ μια φορά!!!!"


"Πέντε ευρώ για κάθε στύλο θα πληρώνει στο δήμο η ΔΕΗ

Κάθε στύλο θα τον πληρώνει…5 ευρώ η ΔΕΗ στο δήμο Ηρακλείου! Μετά την απόρριψη της προσφυγής που είχε κάνει η ΔΕΗ κατά της απόφασης... του δημοτικού συμβουλίου να επιβάλει τέλη κοινοχρήστων χώρων σε ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.α. ο δήμος προχωρεί αμέσως στην σύνταξη βεβαιωτικών καταλόγων από τους οποίους υπολογίζει ότι θα εισπράξει πάνω από 700-800 χιλιάδες ευρώ!

“Εμείς έχουμε πάρει απόφαση ότι οποιαδήποτε χρήση κοινόχρηστου δημοτικού χώρου θα πληρώνεται στο δήμο. Είναι περιουσία των δημοτών και ουδείς μπορεί να τη χρησιμοποιεί δωρεάν”, τονίζει ο αντιδήμαρχος κ. Περυσινάκης που θεωρεί ότι πρέπει όλοι να πληρώνουν με βάση τον χώρο που καταλαμβάνουν.

“Όπως πληρώνει ένας που έχει το περίπτερο, έτσι θα πληρώσει και η ΔΕΗ που βάζει τον στύλο, ο ΟΤΕ που βάζει ένα ΚΑΦΑΟ και όλα αυτά θα υπολογιστούν με βάση την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου”, τονίζει και επισημαίνει ότι οι προσφυγές που έγιναν σε βάρος της απόφασης απορρίφθηκαν.

Η ΔΕΗ είχε προσφύγει κατά της απόφασης στην Περιφέρεια και στην επιτροπή που κρίνει τη νομιμότητα των αποφάσεων και έχασε την προσφυγή με αποτέλεσμα τώρα να κληθεί να πληρώσει άμεσα τα ποσά αυτά. Άλλωστε η ΔΕΗ κάνει το ίδιο και ζητάει άμεσα τα χρήματά της όταν είναι να εισπράξει…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΤΡΙΣ" ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ"

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Share on Facebook