Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

«Σωσίβιο» με Πηλαδάκη


Φως στην άκρη του τούνελ στη Σούπερ Λίγκα! Αμέσως μετά τη λήξη του ΔΣ άρχισαν ήδη οι κινήσεις για να γλιτώσει η διοργανώτρια από τη διάλυση και ήδη έγινε πρόταση στον πρόεδρο της Λάρισας Κώστα Πηλαδάκη να επιστρέψει στην προεδρεία της ως εγγυητής της ενότητας...
Ο Πηλαδάκης ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία της, όμως ήθελε να είναι πρόεδρος κοινής αποδοχής. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές της Δευτέρας, αν και το ήθελε πολύ. Εφόσον γίνει αυτό δεν έχει καμία αντίρρηση να γίνει πρόεδρος και οι ομάδες φέρονται να συμφωνούν ότι μπορεί να δώσει λύση στο αδιέξοδο.

Ουσιαστικά μετά τις εξελίξεις στο ΔΣ της Δευτέρας δεν υπάρχει υποψήφιος για την προεδρεία, υπό την προϋπόθεση την Πέμπτη τροποποιηθεί το καταστατικό και όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί.

Οι παράγοντες των ΠΑΕ θα συζητήσουν στην έκτακτη ΔΣ να περάσει διάταξη σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της διοργανώτριας να μπορεί να γίνει μόνο όποιος είναι μεγαλομέτοχος ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι «καίγονται» οι υποψηφιότητες των Κανελλόπουλου, Μποροβήλου, ενώ ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Τσακίρης αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της προεδρίας, επειδή διαπίστωσε ότι δεν είναι λύση αποδεκτή από όλους.

Η λύση του Πηλαδάκη φαίνεται να είναι μονόδρομος. Λέγεται ότι με την πρόταση συμφωνούν όλες οι μεγάλες ομάδες. Οι οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν από την Πέμπτη και μετά.

http://theplayer.gr



Share on Facebook