Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

"Για το θάνατο του μικρού Αφγανού"


"Θέλω να εκφράσω την άποψη ενός ανθρώπου που ποτέ δεν ασχολήθηκε με την πολιτική αυτού του τόπου για πολλούς και διάφορους λόγους.Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δουλεύω πάρα πολλές ώρες,βγάζω λιγα χρήματα και τον λιγοστό χρόνο μου τον διαθέτω σε άλλες δραστηριότητες.Δεν έχω ψηφίσει ποτέ κανέναν γιατί πιστεύω οτι αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική είναι άτομα που δουλεύουν λίγο,βγάζουν πολλά χρήματα εξαιτίας των κομμάτων και...



έχουν άπειρο ελεύθερο χρόνο π! ου τον διαθέτουν για την πολιτική και όχι για αλλα πράγματα.Έιναι με λίγα λόγια άτομα εντελώς αντίθετα με εμένα.
Όταν σκοτώθηκε ο μικρός μας φίλος Αλέξης απο έκεινα τα ανθρωπόμορφα ζώα κάηκε η Αθήνα απο ακροαριστερούς για να πάρουν εκδίκηση απο τους ακροδεξιούς.Τώρα βλέπουμε το αντίθετο.Οι ακροδεξιοί κατηγορούν τους ακροαριστερούς για τον θάνατο του μικρου μας φίλου απο το Αφγανιστάν.
Να ξέρετε όμως και οι μεν και οι δεν οτι δεν σας ξεχωρίζω πλέον.Για μένα είστε δολοφόνοι.Έχετε απο μια δολοφονία στην πλάτη σας και θα την κουβαλάτε για πάντα και οι μεν και οι δε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ"
Share on Facebook