Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Συγκλονίζει η δολοφονία της μικρής Πάουλετ

Κατηγορούνται οι γονείς της


Η φωτογραφία της βρισκόταν παντού. Στους δρόμους, στα σούπερ μάρκετ, στην τηλεόραση και στις εφημερίδες. Παντού όλοι ρωτούσαν για την μικρή Paulette Gebara Farah, ένα κοριτσάκι 4 ετών που εξαφανίστηκε στο Μεξικό από τις 22 Μαρτίου. Το κορίτσι...

αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα στην ομιλία. Σε πολλούς θύμιζε την περίπτωση της Μαντλίν, του κοριτσιού από τη Μεγάλη Βρετανία που εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 στην Πορτογαλία. Αντίθετα από ότι η Μαντλίν που εξακολουθεί να αγνοείται, η Παουλέτ βρέθηκε τελικά νεκρή στο πιο απίθανο μέρος. Στο σπίτι της. Στο δωμάτιο της. Κρυμένη σε μια σακούλα σκουπιδιών. Νεκρή.

Η Παουλέτ ήταν ένα κορίτσι πλούσιων γονέων που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Γεννήθηκε στις 25 εβδομάδες της κύησης. Είχε προβλήματα στην κίνηση και στην ομιλια. Ενα από τα χεράκια της δεν μπορούσε να το κουνήσει καλά. Όταν την ρωτούσα ποιο είναι το όνομα της έλεγε "Πο".. Χρειαζόταν μόνιμη και διαρκή φροντίδα. Όλα αυτα τα διηγήθηκε η μητέρα της Λιζετ Φαραχ στα μέσα μαζικης ενημέρωσης. Πολλα γκρουπ στο Facebook αμφέβαλλαν για την ιστορία της.

Κατηγορούνται οι γονείς της για την δολοφονία

Η αστυνομία του Μεξικού πληροφορήθηκε για την εξαφάνιση στις 22 Μαρτίου όταν η νταντά της διαπίστωσε ότι έλειπε από το κρεβάτι της. Η μητέρα της είπε ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Η πιθανότητα να προκειται για απαγωγή αποκλειστηκε αμέσως. Κανένας δεν ζήτησε λύτρα. Τελικά μετά από νεα έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, βρεθηκε νεκρή μεσα στο δωμάτιο της. Όπως όλα δείχνουν πέθανε από ασφυξία. Οι Αρχές ανακρίνουν τους γονείς της και εκτιμούν ότι εκείνοι κρύβονται πίσω από την δολοφονία.


Share on Facebook