Σάββατο 1 Μαΐου 2010

«Ούτε φωνή ούτε ακρόαση»


Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όμως, οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμη σε συμφωνία...


Σκέψη του Σωκράτη Κόκκαλη ήταν να κρατήσει στον πάγκο της ομάδας τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αλλά η απογοητευτική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, σε συνδυασμό και με το σκορ (2-0), ήταν αρκετή για να αλλάξει τη γνώμη του προέδρου των Πειραιωτών.

«Ακόμη περιμένουμε...»

Στο Λιμάνι υποστηρίζουν πως εξελίξεις στο θέμα του προπονητή θα υπάρξουν μετά το τέλος των πλέι οφ (16/05). Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του μάνατζερ του Βαλβέρδε Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο και ότι η τελευταία επικοινωνία με τον Ολυμπιακό έγινε τον Μάρτιο.

«Ακόμα τίποτα. Δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση μετά την επαφή που είχαμε με τον Ολυμπιακό τον Μάρτιο. Από τότε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Περιμένουμε και εμείς τις προτάσεις που θα μας γίνουν, θα τις βάλουμε κάτω και θα τις εξετάσουμε σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «ΦΩΣ» o Ιμπάνιεθ.

(sportdog)

Share on Facebook