Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Οι χυμοί «Κάμπος Χίου», από την Παρασκευή 25 Ιουνίου βρίσκονται και πάλι στα ψυγεία"


"Μια καινούργια επιχειρηματική προσπάθεια ξεκίνησε στη Χίο με βάση τα ευωδιαστά περιβόλια του Κάμπου. Η εταιρία Χυμοί Χίου ΑΕ, κυκλοφόρησε από την Παρασκευή 25 Ιουνίου σ' όλα τα ψυγεία της Χίου ένα νέο προϊόν, με την επωνυμία Κάμπος Χίου, που είναι 100% φυσικοί χυμοί πορτοκαλιού και μανταρινιού, από την περιβόητη περιοχή του Κάμπου της Χίου, με...

συσκευασίες fresh box, του ενός και του μισού λίτρου.
Τα Χριστούγεννα του 2008, πάρθηκε η απόφαση για την αναδόμηση του Κάμπου. Μια επενδυτική πρόταση, η οποία πήρε πλέον σάρκα και οστά, μεσά στη διετία που πέρασε, και η οποία δίνει τώρα τους καρπούς της.
Η επενδυτική αυτή πρόταση βρήκε γόνιμο έδαφος στο οικονομικό αδιέξοδο του συνεταιρισμού, με αποτέλεσμα η Γενική Συνέλευση των παραγωγών να καταλήξει στην αποδοχή της και να εξουσιοδοτήσει τη διοίκηση για τα περαιτέρω. Ο εμπνευστής της ιδέας αυτής ο Θεόδωρος Θεοχάρης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, είναι μέλος τξς επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στον τομέα τροφίμων και ειδικότερα στις γεύσεις υψηλής γαστρονομίας ή gourmet, μέσω της εταιρείας Food Society. Η εταιρία που και τυπικά δημιουργήθηκε πέρσι τον Αύγουστου, στηρίζει τον παραγωγό και έχει ως στόχο, όπως έχει δηλώσει ο κ. Θεοχάρης:
«Στόχος μας είναι η ανασύσταση και ο επαναπροσδιορισμός του αγροτικού χώρου και της παραγωγής στον Κάμπο, με την κατάλληλη προώθηση και των πολιτιστικών στοιχείων.
Με λίγα λόγια θέλουμε να ξαναδώσουμε ζωή εδώ μέσα από μια εμπορική δραστηριότητα. Θέλουμε να εοπαναφέρουμε τον Κάμπο στα ιστορικά αποδεδειγμένα μεγαλεία του περελθόντος».
Για την κυκλοφορία των χυμών στην αγορά της Χίου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:
"Η εταιρεία ΧΥΜΟΙ ΧΙΟΥ ΑΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει στο καταναλωτικό κοινό, την έναρξη διανομής των προϊόντων «Κάμπος Χίου» , την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010, στα ψυγεία των super markets και άλλων σημείων πώλησης, στη Χίο.

Η πρώτη σειρά προϊόντων που θα κυκλοφορήσει, αποτελείται από 100% Φυσικό Χυμό Πορτοκαλιού και 100% Φυσικό Χυμό Μανταρινιού, σε συσκευασίες 1 λίτρου και 500 ml.

Πλούσιοι σε βιταμίνη C, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών, οι δύο 100% Φυσικοί Χυμοί «Κάμπος Χίου» παρασκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΧΥΜΟΙ ΧΙΟΥ ΑΕ, με την πιο ασφαλή και προηγμένη τεχνολογία. Προσφέρονται δε, στην πιο σύγχρονη ασηπτική συσκευασία στον κόσμο.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα ακολουθήσει η προϊοντική σειρά των Φρουτοαναψυκτικών.

Τα προϊόντα «Κάμπος Χίου» θα βρίσκονται στα ψυγεία των super markets ολόκληρης της Ελλάδας, το αμέσως προσεχές διάστημα"."
http://odysseaschios.blogspot.com

Share on Facebook