Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τα καβγαδάκια συνεχίζονται



Η αντιπαράθεση των Πελέ και Μαραντόνα συνεχίζεται με καθημερινά επεισόδια στη Νότιο Αφρική. Η Τετάρτη ήταν η ημέρα της απάντηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος δε δίστασε να υπογραμμίσει πως όταν ο Μαραντόνα χρειάζεται προβολή, τότε αναφέρεται στο όνομά του...



...Επίσης, το «μαύρο διαμάντι» τόνισε πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής τον λατρεύει, ενώ μίλησε και για τη μπάλα του παγκοσμίου κυπέλλου.

Αρχικά, ο Πελέ δήλωσε: «Η «Τζαμπουλάνι» είναι απίστευτη. Τη χρησιμοποιούν όλοι αλλά δεν έχουν όλοι τα ίδια πόδια. Άλλο είναι να την κλωτσάει ο Κυργιάκος, άλλο ο Μέσι. Ο Πελέ, ο Πλατινί, ο Μπεκενμπάουερ, αντί να με διαβάλλουν ας έρθουν να λογαριαστούμε και να λύσουμε το πρόβλημα αυτής της μπάλας».

Όσον αφορά στον Μαραντόνα τόνισε: «Όλοι ξέρουν ότι ο Μαραντόνα με αγαπά, θα έλεγα με λατρεύει. Κάθε φορά που βρίσκεται σε κατάσταση κατά την οποία έχει ανάγκη να τραβήξει την προσοχή, ο Ντιέγκο κάνει το ίδιο πράγμα: αναφέρει το όνομά μου».

Τέλος, τόνισε για το γκολ του Λουίς Φαμπιάνο, που έγινε αφορμή για τα πρόσφατα σχόλια του Μαραντόνα: «Το δεύτερο γκολ του Φαμπιάνο είχε κάτι από μένα και κάτι από τον Μαραντόνα. Ο Λουίς έκανε το «σομπρέρο» όπως εγώ και χρησιμοποίησε το χέρι όπως ο Ντιέγκο».

http://www.sportdog.gr

Share on Facebook