Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

"Μέσα μαζικής μεταφοράς και εδώ χάος"


"Επειδή όλοι μιλάμε για την κρίση και για μέτρα εναντίον αποδοχών,συντάξεων και εναντίον γενικότερα των εργαζομένων ,αλλά δεν μιλάμε για την ανυπαρξία της κυβέρνησης και των οργάνων της σε θέματα που άπτονται στην βελτίωση...



της καθημερινότητας του πολίτη στην μεγάλη αυτή πόλι που λέγεται Αθήνα αναφέρω ότι σήμερα 23/6/10 το πρωί παρέμεινα επί 20 λεπτά στην στάση λεωφορείων/τρόλεϊ έξω από το Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και στο διάστημα αυτό πέρασαν 3 λεωφορεία ....γραμμής ΚΗΦΙΣΙΆ-Π.ΦΑΛΗΡΟ και 2 τρόλεϊ προς Κουκάκι .

Δηλαδή επί 20 λεπτά σε μια στάση που καλύπτει άλλες 5 γραμμές τρόλεϊ και άλλες τόσες λεωφορείων που διασχίζουν το κέντρο της Αθήνας που κυρίως ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμο δεν πέρασε κανένα από αυτά ώρα 11πμ που δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση στους δρόμους ,ούτε κάποια πορεία ή διαδήλωση.

Υπάρχει άραγε κάποιος υπεύθυνος που παρακολουθεί την συχνότητα των δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μ μεταφοράς δρόμου σε αυτή την πόλη και εάν αυτή εξυπηρετεί το κοινό ?

Υπάρχει κράτος που ασχολείται με τον πολίτη σε μια περίοδο δύσκολη που όλος ο μηχανισμός των λεωφορείων/τρόλεϊ πληρώνεται κανονικά .αλλά δεν προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές για τις οποίες πληρώνεται στον πολίτη που είναι στημένος καλοκαιριάτικα και περιμένει να εξυπηρετηθεί ?

Την ώρα που όλοι αυτοί οι βολεμένοι ανευθυνουπεύθυνοι μιλάνε στα παράθυρα των ΜΜΕ χάνοντας χρόνο για παραπληροφόρηση ας ασχοληθούν με απλά και χρήσιμα πράγματα που βοηθούν τους ταλαίπωρους πολίτες ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook