Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

"Ο Χρυσοχοϊδης έβαλε στη φυλακή ένα φορτηγό τρομοκράτες"


"O Xρυσοχοϊδης δεν είναι ούτε Πολύδωρας, ούτε Μαρκογιαννάκης.Με τον έναν κάηκε η μισή Ελλάδα από τον στρατηγό άνεμοκαι η μισή Αθήνα από τους αναρχικούς.
Με τον άλλον αστυνομικοί έσπασαν στο ξύλο τους...
Κρητικούς αγρότες, στο λιμάνι του Πειραιά. Ο Χρυσοχοϊδης έβαλε στη φυλακή ένα φορτηγό τρομοκράτες και σήμερα όσοι τη γλίτωσαν θέλουν να τον σκοτώσουν. Μόνο ένας φανατικός δεξιός ή ένας θαυμαστής των τρομοκρατών θα μπορούσε να ζητάει την παραίτηση του πιο επιτυχημένου Υπουργού Δημόσιας Τάξης στην Ελλάδα. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------


"Καταρχήν "συγχαρητήρια" που ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η δημόσια τάξη και ασφάλεια, το αναγάγεις σε πολιτικό. Εάν δηλαδή είναι καλύτερος ο Χρυσοχοϊδης από τους αντίστοιχους υπουργους της ΝΔ, επειδή σου θίξανε τον πασοκτζή. Νομίζεις αυτό απασχολεί το μέσο πολίτη ή το ότι και με τους μεν και με τους δε, οι τρομοκράτες αλωνίζουν σα να είναι στο τσιφλίκι τους;
Όσο για τις... επιτυχίες του:
1. ΜΠΡΑΒΟ του που... κανόνισε να σκάσει η βόμβα στα χέρια του Ξηρού. Απίστευτη κωλ...., συγγνώμη, ικανότητα ήθελα να πω.
2. ΜΠΡΑΒΟ του που κανόνισε να πέσει σε αστυνομικούς του 100 ο Φούντας, την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει ένα αυτοκίνητο. Αυτός δεν είναι υπουργός, μάγος είναι.
3. Ρώτα για την επιτυχία του το κοριτσάκι από το Αφγανιστάν που έχασε σε μια στιγμή τον αδελφό της και την όραση της.
4. Ρώτα την άποψη των συγγενών των 4 δολοφονημένων στη Μαρφιν. Σίγουρα θα συμφωνήσουν μαζί σου.

Ζούμε πολύ δύσκολες εποχές ΟΛΟΙ μας.
Μήπως ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα κομματικά γυαλιά, πράσινα, μπλε, κοκκινα,ροζ, τυρκουάζ ή ό,τι διάολο φοράει ο καθένας μας και να κοιτάξουμε επιτέλους ποιό είναι το καλό για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες;
Είναι ντροπή να υποστηρίζουν κάποιοι το Χρυσοχοϊδη, που ενώ παλεύει για την προστασία του πολίτη, είναι ανίκανος να προστατεύσει άκόμα και τους στενούς του συνεργάτες. Δολοφονήθηκε μερικά μέτρα από το γραφείο του ο Βασιλάκης και δεν είχε την ΕΥΘΙΞΙΑ να παραιτηθεί. Ντροπή!!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook