Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

«Θοδωρή τα μισά!»


Οι μέρες, όσον αφορά στα οικονομικά, δεν είναι και οι καλύτερες στα μέρη μας. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς, φυσικά και στο μπάσκετ. Στόχος, όλων των ομάδων είναι, να ρίξουν τα μπάτζετ, να μαζέψουν την κατάσταση και να προσπαθήσουν να αντέξουν στα νέα φορολογικά καθεστώτα. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, η κατάσταση είναι κάπως περίεργη. Κι αυτό γιατί, το ταμείο θα ...
ανοίξει για τον Ίβκοβιτς, υπάρχει μια μεγάλη πρόταση για τον Σπανούλη, ενώ αναμένεται να δούμε, ποια θα είναι και η απόφαση του Τσίλντρες.

Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Theplayer, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, θέλουν να ρίξουν τις...τιμές, σε άλλους παίκτες. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.



Πηγές αναφέρουν ότι θα του γίνει πρόταση για μείωση στα...μισά! Κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έχει βγει από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Από την άλλη, γεννιέται και το ερώτημα, αν θα του ετοιμαστεί καινούργιο συμβόλαιο. Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα ισχύει η φορολογία των 45%. Ίσως δηλαδή ο Ολυμπιακός να έχει μικρό κέρδος.



Όμως το θέμα δεν είναι αυτό. Γιατί αν οι ερυθρόλευκοι προτείνουν μισό συμβόλαιο στον Παπαλουκά, είναι σα να του λένε, πως δεν τον υπολογίζουν.



Επαναλαμβάνουμε, όλα αυτά βασίζονται σε έγκυρες μεν πληροφορίες, αλλά ανεπιβεβαίωτες. Και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν επιβεβαιώνουν ποτέ. Μόνο ανακοινώνουν. Θα απασχολήσει ο Παπαλουκάς 100% Κάποιες εφημερίδες, έγραψαν ότι μπορεί του γίνει αναπροσαρμογή. Λιγότερα χρήματα και διετές συμβόλαιο. Και πάλι όμως, υπάρχει η εφορία...





Από Δευτέρα οι εξελίξεις με Ιβκοβιτς και μεταγραφικά


Σχετικά με την υπόθεση Ίβκοβιτς από βδομάδα αναμένονται νεότερα, μόλις ο Σέρβος συζητήσει με την ομοσπονδία της χώρας του. Λογικά, θα τελειώσει το θέμα. Εκτός πια κι αν γίνει η μεγάλη έκπληξη και χαλάσει μια δουλειά που φαίνεται σίγουρη.



Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά. Ο Σπανούλης θα 'χει νεότερα τη Δευτέρα και όλοι οι άλλοι στόχοι, μετά την ανακοίνωση του προπονητή...

http://www.theplayer.gr

Share on Facebook