Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ελένη,Ματέο στη Θεσσαλονίκη: Τυχαίο; Δε νομίζω


Είναι γνωστό πως λόγω καλοκαιριού η εκπομπή «Καφές με την Ελένη» ταξιδεύει στην επαρχία όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε χρόνο.

Αυτή την εβδομάδα ο καφές βρίσκεται στο Βορρά. Την Δευτέρα μάλιστα μεταδόθηκε live από τη Θεσσαλονίκη ενώ τις επόμενες μέρες η παρουσιάστρια θα μας στείλει χαιρετίσματα από την Χαλκιδική...
Όπως ήταν προγραμματισμένο η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή το βράδυ ενώ δύο ώρες αργότερα προσγειώθηκε στην συμπρωτεύουσα και ο σύντροφός της Ματέο Πανταζόπουλος που την ακολούθησε σε όλο το τουρ της εκπομπής. Σύμφωνα με φήμες το ζευγάρι είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, πρόλαβε την τελευταία στιγμή την πτήση της για τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.

Είναι προφανές πως ο λόγος που δεν ταξίδεψαν μαζί ως την συμπρωτεύουσα, αλλά με διαφορά ωρών, ήταν για να αποφύγουν και πάλι τους παπαράτσι και το ενδεχόμενο να δουν τις βόλτες τους κρεμασμένες στα περίπτερα την επόμενη μέρα. Να θυμίσουμε άλλωστε πως εκκρεμούν μηνύσεις της Ελένης Μενεγάκης προς γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό για την δημοσίευση των φωτογραφιών της Νέας Μάκρης….



http://www.protothema.gr

Share on Facebook