Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Κανένα νέο για τους αγνοούμενους Βορειοκορεάτες


Η ΦΙΦΑ επιμένει πως δεν έχει καμία πληροφόρηση σχετικά με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βόρειας Κορέας που αγνοούνται από το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με την Βραζιλία.
«Δεν έχουμε καμία πληροφορία όσον αφορά αυτό το θέμα. Μόνο τα ΜΜΕ έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας γι’ αυτό το ζήτημα», δήλωσε σήμερα στους εκπρόσωπους του Τύπου, ο διευθυντής του τμήματος επικοινωνίας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Νίκολας Μέινγκοτ...
«Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Κορέας που μίλησε με την αντιπροσωπεία της αποστολής της Βόρειας Κορέας αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτές τις φήμες», συμπλήρωσε ο Μέινγκοτ.
Εντωμεταξύ, οι υπεύθυνοι της αποστολής της Βόρειας Κορέας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το γεγονός ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας απουσίασαν από τον αγώνα με την Βραζιλία.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Κιμ Μιόνγκ, τον επιθετικό Αν Τσοκ Χιόκ και τους μέσους Κιμ Κιόνγκ Ιλ και Πακ Σουνγκ Χιόκ, οι οποίοι, βάσει φημών, αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο της Β. Κορέας προκειμένου να ζητήσουν πολιτικό άσυλο από τις αρχές της Νότιας Αφρικής.

http://www.theplayer.gr/



Share on Facebook