Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Επίστκεψη Εθνικής ομάδας νέων στο σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων Αυλώνα


Μια ευχάριστη εμπειρία έζησαν οι ανήλικοι κρατούμενοι στο σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων Αυλώνα όταν, το μεσημέρι, τους επισκέφτηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής ομάδας νέων ανδρών μπάσκετ.

Οι παίκτες της...
Εθνικής ομάδας νέων έφτασαν στο σωφρονιστικό κατάστημα συνοδευόμενοι από τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Απόστολο Κατσιφάρα, τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου, το Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας και τον προπονητής τους.

Οι αθλητές έπαιξαν μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους στους οποίους μοίρασαν μπάλες και φανέλες και επισκέφτηκαν το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο που λειτουργούν στο σωφρονιστικό κατάστημα. Οι παίκτες συζήτησαν με τους μαθητές, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν έχοντας ζωγραφίσει στον τοίχο του σχολείου ένα γήπεδο μπάσκετ.

Φεύγοντας οι αθλητές δώρισαν στο σωφρονιστικό κατάστημα μια φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές τους.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Απόστολος Κατσιφάρας, δεσμεύτηκε ότι αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κρατουμένων και ειδικότερα των ανηλίκων.





Share on Facebook