Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Μια ανάσα από Γκοβού!


Ολοένα και πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Σίντνεϊ Γκοβού, με την εφημερίδα L´ Equipe να επιμένει πως είναι θέμα... ωρών να τελειώσει η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στους «πράσινους».

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία για επικείμενη συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον 31χρονο...
άσο που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λιόν πληθαίνουν όσο περνάει η ώρα και η εγκυρότατη L´ Equipe εξακολουθεί να θεωρεί τελειωμένη τη μεταγραφή, με τον δημοσιογράφο της Καρίμ Μπεν Ισμαέλ να αναφέρει στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ»:

«Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι η μεταγραφή του Γκοβού είναι σχεδόν τελειωμένη, για διετές συμβόλαιο, με απολαβές παρόμοιες με αυτές που έπαιρνε στη Λιόν» τόνισε ο Γάλλος δημοσιογράφος για να προσθέσει μεταξύ άλλων: «Ο Γκοβού δεν είχε καλή χρονιά πέρυσι. Αλλά στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό μπορεί να βρει τον εαυτό του. Μπορεί η μεταγραφή του να έχει την επιτυχία που είχε του Σισέ πέρυσι».

Η αλήθεια είναι ότι οι επαφές με τον Γκοβού είναι στην κορύφωσή τους τις τελευταίες ώρες και δεν αποκλείεται να έχουμε σημαντικές εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Από εκεί και πέρα, για το κέντρο της άμυνας ο διακαής πόθος είναι ο Βιλιάμ Γκαλάς, ένας ακόμα συμπατριώτης του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος όπως έκανε με τον Γκοβού, φαίνεται να έχει αναλάβει το... ψηστήρι και για να πείσει τον Γκαλάς να δεχθεί την προσφορά του Παναθηναϊκού!

http://www.theplayer.gr/




Share on Facebook