Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Τζαμπάολο Μοντάλι: Αν υπάρχει όραμα έρχoμαι


Στον Ουδέτερο τύπο η εφημερίδα GOAL news αναφέρεται στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της για Τζαμπάολο Μοντάλι και Ζούλιο Μπαπτίστα...


από τον ίδιο τον Μοντάλι σε δηλώσεις του σε ελληνικό ηλεκτρονικό τύπο.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι ο 50χρονος Ιταλός έχει μεσολαβήσει στην ομάδα του την Ρόμα για την μεταγραφή του βραζιλιάνου άσσου της Ζούλιο Μπαπτίστα στον Ολυμπιακό, αλλά σκέφτεται, εφόσον υπάρχει όραμα, να δεχτεί την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη και να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Μοντάλι τόνισε μεταξύ άλλων: "Μιλάω με τον Μαρινάκη με στόχο τη συνεργασία με τη Ρόμα, χωρίς την μεσολάβηση των μάνατζερ.Η καρδιά μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό και θέλω να τον βοηθήσω με γνώμονα φυσικά και το καλό της Ρόμα. Ο Μπαπτίστα δεν ταιριάζει στο στυλ του Ρανιέρι και θέλουμε να τον πουλήσουμε, όχι να τον δανείσουμε για να βρούμε λεφτά και να αγοράσουμε τον Μπουρντίσο από την Ίντερ. Η αρχική του τιμή ήταν στα 7 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μπορώ να μεσολαβήσω και να τον πάρουν με 4. Πρέπει όμως να τα βρουν με τον παίκτη, που το κασέ του φτάνει τα 2,8 και να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα."

Επίσης η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μοντάλι θα στείλει άμεσα μια λίστα με παίκτες της Ρόμα που μπορεί να δανειστεί ο Ολυμπιακός κάνοντας λόγο για το δεξί μπακ Σισίνιο, και τον τερματοφύλακα Ντόνι, αλλά και τον επιθετικό Οκάκα.

balla.gr


Share on Facebook