Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ομορφη γιορτή στο Σύνταγμα


Μια σπουδαία γιορτή διοργανώθηκε, την Τετάρτη (2/6), στο κέντρο της Αθήνας και η πλατεία Συντάγματος γέμισε από παιδιά... Στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Athens Gold Cup», που θα ξεκινήσει την Πέμπτη καταξιωμένοι πρωταθλητές μύησαν τους μικρούς στα μυστικά του θεαματικού αυτού αθλήματος...



...Η «πρώτη κυρία» του ελληνικού μπιτς βόλεϊ, η Βάσω Καραντάσιου, εστίασε στο ότι «η εκμάθηση του αθλήματος από γνωστούς πρωταθλητές, όπως εγώ και η Έφη Σφυρή, βοηθάει στην προώθηση του μπιτς βόλεϊ. Προσπαθούμε να δείξουμε στους μικρούς φίλους τι είναι το μπιτς βόλεϊ. Το περιβάλλον του γηπέδου είναι εξαιρετικό. Όσο αναφορά το κυρίως πιάτο του τουρνουά, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και η συμμετοχή τους δίνει ιδιαίτερο κύρος στην διοργάνωση».

Η Έφη Σφυρή, που υπήρξε «θρυλικό» δίδυμο με την Καραντάσιου, υπογράμμισε ότι «είναι μια ωραία πρωτοβουλία που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ένα εξαιρετικό τουρνουά. Είναι μεγάλη ευκαιρία με την επίσκεψη των σχολείων, προκειμένου το άθλημα να κερδίσει κάποιους νέους αθλητές».

Η μαθήτρια Μαρία Λιμάρ, που έλαβε μέρος στο πρόγραμμα, δήλωσε: «Μου άρεσε πάρα πολύ η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα εκμάθησης. Επειδή παίζω βόλεϊ στην ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου, μου άρεσε η αίσθηση της άμμου και το γεγονός ότι έπαιξα χωρίς επιγονατίδες. Είναι όμορφο άθλημα το μπιτς βόλεϊ και προτείνω σε όλα τα παιδιά να το δοκιμάσουν».

http://www.sentragoal.gr

Share on Facebook