Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ρεχάγκελ: Παίξαμε κοιμισμένα!


Δεν απέφυγε την σκληρή κριτική ο Οτο Ρεχάγκελ προς τους παίκτες του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Παραγουάη, τονίζοντας πως στο πρώτο τέταρτο η Εθνική έπαιξε κοιμισμένα και όταν βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη δεν μπορούσε να το γυρίσει...




..."Στα πρώτα 15 λεπτά παίξαμε κοιμισμένα, δεχθήκαμε δύο γκολ και μετά ήταν δύσκολο να διορθώσουμε τα πράγματα. Μετά το 25ο λεπτό ξυπνήσαμε και μπήκαμε στο παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Εβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα από τον σημερινό αγώνα, ιδιαίτερα για το πώς θα παραταχθούμε στην αναμέτρηση με τη Ν. Κορέα. Τώρα οι παίκτες επιστρέφουν στην Ελλάδα, έχουν δύο ημέρες για να ξεκουραστούν και στη συνέχεια πάμε στην Ν. Αφρική".

Και κατέληξε, λέγοντας: "Στόχος μας είναι να βρεθούμε σε καλή κατάσταση για να μπορέσουμε να νικήσουμε την Ν. Κορέα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μπούμε γερά σε αυτό το ματς από το πρώτο λεπτό".

Η αποστολή της Εθνικής πήρε το δρόμο της επιστροφής αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τους διεθνείς να έχουν διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν και θα αρχίσουν και πάλι την προετοιμασία τους το Σάββατο.

Ο Ρεχάγκελ, πάντως, μαζί με τον Τοπαλίδη παρέμεινε στην Ελβετία, απ’ όπου την Πέμπτη (3/6) θα ταξιδέψει στο Ίνσμπρουκ για να κατασκοπεύσει τη Νότια Κορέα στο φιλικό με την Ισπανία.

www.sport.gr

Share on Facebook