Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Κ.Φραγκολιάς: "Δεν ξέρω τι απέγινε η Κατερίνα Στικούδη"


Mετά τον πρώτο κύκλο πέντε εκπομπών του "Guinness World Records Show",που παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά λίγο μετά τα Χριστούγεννα του 2009, το συγκεκριμένο πρότζεκτ επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στη συχνότητα του Mega,όμως με νέα σύνθεση στην παρουσίαση.Η ...
Κατερίνα Στικούδη αποτελεί παρελθόν και στο εξής θα δούμε τον Κώστα Φραγκολιά σε νέες περιπέτειες, μαζί με τα νέα του φιλαράκια τον Γιώργο Λιανό και τον Λορέντζο Καριέρε, γιο της τραγουδίστριας Ματούλας, πρώην παίκτη του ριάλιτι Bar,μέλος του συγκροτήματος "Φίλοι για πάντα" και σύζυγο της Έλενας Κατραβά,υπεύθυνη προγράμματος του Mega.Tυχαίο;Δε νομίζω. Όταν ο Κώστας Φραγκολιάς, ως καλεσμένος στο "Μες την καλή χαρά" του ALPHA,ερωτήθηκε για το μέλλον της μέχρι πρότινος συμπαρουσιάστριας του,ο ίδιος απάντησε "δεν ξέρω τι απέγινε η Κατερίνα".

Μίλησε για τους ενδοιασμούς που είχε όταν πληροφορήθηκε την αλλαγή του κόσενπτ, όμως όταν άρχισαν τα γυρίσματα στη Ρώμη, άρχισε να μπαίνει στο κλίμα και να συνηθίζει. Η εκπομπή αποκτά πλέον μια άλλη ταυτότητα,πιο χιουμοριστική,με πολύ χαβαλέ, όπου τρεις φίλοι πηγαίνουν στην Ιταλία για να μας παρουσιάσουν πρωταθλητές του Guinnes,τα κάνουν λίμπα και υποδύονται ο καθένας έναν διαφορετικό ρόλο.Ο Κώστας Φραγκολιάς θα είναι ο πιο βαρύς και αθλητικός τύπος. Κλείνοντας, δήλωσε πως το απήλαυσε πάρα πολύ και τελικά η κίνηση του Mega ήταν σωστή, πάντα ως προς το νέο πρόσωπο του show.

Όσον αφορά την Κατερίνα Στικούδη; Μετά και από την απομάκρυνση της από το "Mega Star",σημειώνει δύο στα δύο.Γίνονται κάποιες συζητήσεις για μια νέα νεανική εκπομπή μέσα στο Σαββατοκύριακο,αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.





Share on Facebook