Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σαλπιγγίδης: "Το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό. Οτιδήποτε αρνητικό έχει ειπωθεί δεν ισχύει"


«Το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό. Οτιδήποτε αρνητικό έχει ειπωθεί δεν ισχύει και συνεχίζουμε. Τα τελευταία χρόνια η εθνική ομάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα. Μετά την επιτυχία το 2004 δίνει το "παρών" και στα μεγάλα ραντεβού» δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης...




...«Αυτό που εύχομαι για τη συνέχεια είναι να έχουμε καλή παρουσία. Είναι ματαιοδοξία να στοχεύουμε μόνο ένα γκολ. Ο αγώνας με τη Νιγηρία είναι δύσκολος, αλλά έχουμε δυνατότητες και ελπίδες και πρέπει να τον διεκδικήσουμε. Την Ιστορία θα τη γράψουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας ξεχωριστά. Δεν έχει σημασία ποιος θα πετύχει γκολ. Υπάρχει ένα αρνητικό ρεκόρ, αλλά δεν έχει κάποια σημασία. Θέλουμε να χαρούμε τη διοργάνωση και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Τα υπόλοιπα είναι για να καταρρίπτονται, χωρίς να μας επηρεάζουν».

"Αυτό που διακρίνει την ομάδα μας στα μεγάλα παιχνίδια είναι η συμπαγής άμυνα και η ικανότητα να πετυχαίνει γκολ την κατάλληλη στιγμή. Από τη Νιγηρία δεν ξεχωρίζω κάποιο παίκτη, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Βγαίνουν σωστά στην άμυνα και δημιούργησαν κινδύνους στην Αργεντινή. Με τον Λάγκερμπακ βρεθήκαμε αντίπαλοι και στο Euro 2008. Είναι αξιόλογος και επιτυχημένος προπονητής. Στο τέλος εύχομαι να μη χαμογελάσει αυτός αλλά εμείς", δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.

Share on Facebook