Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

«Δεν έχουμε νερό ούτε για να πιούμε…»!


Το δημαρχείο της Κυλλήνης «πολιόρκησαν» χθες, νωρίς το μεσημέρι, οι κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος Κάστρου ζητώντας… νερό!...



Τα επιδεινωμένα προβλήματα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει το χωριό τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται και φέτος, αλλά και να γίνονται ακόμα πιο έντονα κάθε μέρα που περνά, με τους κατοίκους να ζητούν μια άμεση και οριστική λύση.

Νωρίτερα το πρωί, οι κάτοικοι του Κάστρου πραγματοποίησαν λαϊκή συνέλευση στον χώρο της παλιάς Κοινότητας, καταθέτοντας τους προβληματισμούς τους και περιγράφοντας την καθημερινή τους «ταλαιπωρία» στον πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου. Η απόφαση δεν άργησε να ληφθεί και δεν ήταν άλλη, από το να πραγματοποιήσουν όλοι μαζί οι κάτοικοι του Κάστρου παράσταση διαμαρτυρίας στον δήμαρχο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής στην Κυλλήνη.

Λίγα λεπτά αργότερα, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν κατάμεστη από τους κατοίκους του Κάστρου, με τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Μπούρμπουλα και όσα μέλη της Δημοτικής Αρχής βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο δημαρχείο να γίνονται αποδέκτες πλήθους παραπόνων!

Δεν έλειψαν οι στιγμές που η ατμόσφαιρα «ηλεκτρίστηκε» επικίνδυνα, με τους κατοίκους του Κάστρου να καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή για αδιαφορία, ενώ αρκετές ήταν και οι στιγμές που υπήρξαν «συμπλοκές» αλλά ευτυχώς μόνο λεκτικές.

patris

Share on Facebook