Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Συγκέντρωση στην πλατεία εξαρχείων


Εδώ και δεκαετίες, σκοτεινά συμφέροντα καταστρέφουν συστηματικά τα Εξάρχεια.

Δεκάδες έμποροι ναρκωτικών, με την ανοχή της πολιτείας, έχουν δημιουργήσει στην πλατεία Εξαρχείων, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στον λόφο του Στρέφη και στην οδό Μεσολογγίου, το μεγαλύτερο super market πρέζας στην Ευρώπη, με εκατοντάδες χρήστες ουσιών από όλη την χώρα, ως «πελάτες». Συγχρόνως...



υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ και περίπου 15 Κοινότητες Απεξάρτησης, εγκαταστάθηκαν στα πιο πυκνοκατοικημένα σημεία της περιοχής μας, αντί σε νοσοκομειακές μονάδες και μάλιστα δίπλα σε σχολεία, με συνέπεια οι έμποροι να έχουν έτοιμη «πελατεία».

Δυστυχώς, ακόμη και μικρά παιδιά έχουν πλέον καταλάβει ότι η πολιτεία δεν ενδιαφέρεται για την περιοχή μας, ώστε:

-Να διενεργείται ελεύθερο εμπόριο ναρκωτικών, με ένα απίστευτο «δίκτυο πρέζας».

-Να πέφτει η αξία των ακινήτων, τα οποία αγοράζονται σε ευτελείς τιμές από κάποιους επιτήδειους, για να αξιοποιηθούν μακροπρόθεσμα.

-Να δημιουργούνται συμμορίες και περιθωριακές ομάδες, των οποίων η δράση οδηγεί σε εγκληματικές ενέργειες και σε πλήρη ευτελισμό της ποιότητας της ζωής μας.

Για όλα τα παραπάνω, οι ευθύνες βαρύνουν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τους μέχρι σήμερα Υπουργούς Δημοσίας Τάξεως, τους μέχρι σήμερα Υπουργούς Υγείας, την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, του οποίου η αδιαφορία για τα Εξάρχεια έχει μετατρέψει την περιοχή μας σε μία εγκαταλειμμένη και βρώμικη τριτοκοσμική γειτονιά.

Είναι χρέος όλων των πολιτικών δυνάμεων, των αρμόδιων υπουργείων, του Δήμου Αθηναίων, αλλά και των Μ.Μ.Ε., να ακούσουν τα αιτήματά μας και να σκύψουν πάνω στα προβλήματα των Εξαρχείων που σε τελική ανάλυση, είναι προβλήματα ανθρώπων που ζουν σε αυτή την πόλη και σε αυτή την χώρα.

Διαφορετικά, θα μας βρουν απέναντί τους.



ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!



Share on Facebook