Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Αρνούνται να προπονηθούν οι παίκτες της Γαλλίας


Χαοτική κατάσταση επικρατεί στην Εθνική Γαλλίας, καθώς οι παίκτες αρνήθηκαν να προπονηθούν εξ αιτίας διαμάχης που είχε ο αρχηγός Πατρίς Εβρά με τον γυμναστή Ρομπέρ Ντιβέρν. Ο προπονητής Ραϊμόν Ντομενέκ προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, όμως ο γυμναστής εκνευρίστηκε πέταξε στο έδαφος τη διαπίστευσή του και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο.


Την ώρα που...
όλοι οι παίκτες είχαν αποβιβαστεί από το λεωφορείο και ο γυμναστής προετοίμαζε την προπόνηση τοποθετώντας τους ειδικούς κώνους στο γήπεδο, ο Εβρά είχε μια συνομιλία με τον Ντομενέκ. Όταν ο αρχηγός εξήλθε από το πούλμαν διαπληκτίστηκε με τον γυμναστή, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος σηκώθηκε και έφυγε.

Στο μεταξύ ο διευθυντής της ομάδας Ζαν Λουί Βαλεντίν απηυδισμένος από την κατάσταση παράτησε και αυτός την ομάδα και αποχώρησε με το αυτοκίνητο του από το χώρο της προπόνησης. «Δεν είναι κατάσταση αυτή που επικρατεί στην ομάδα. Οι παίκτες αρνούνται να προπονηθούν, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και πρόκειται για σκάνδαλο» είπε ο Βαλεντίν και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση, παραιτούμαι από την ομοσπονδία, καθώς αρκετά ανέχτηκα μέχρι τώρα».

Το περιστατικό έγινε παρουσία 200 φιλάθλων που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους «τρικολόρ» να γυμνάζονται. Οι Γάλλοι διεθνείς στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Share on Facebook