Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ο Ζεβλάκοφ ψηφίζει… Παναθηναϊκό!


Αγωνίστηκε για αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Πλέον, μετακόμισε στην γειτονική Τουρκία και την Άγκυρα. Ο λόγος φυσικά για τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο πρώην, πλέον, αμυντικός του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Fakt» της πατρίδας του.

Σε αυτή, ουσιαστικά έκανε και μια σύγκριση για τις συνθήκες που επικρατούν στους αιώνιους του ελληνικού ποδοσφαίρου (του ζητήθηκε όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει για το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Πέτσκο). Και ήταν ξεκάθαρος ψηφίζοντας… Παναθηναϊκό δαγκωτό!...

«Οφείλω να ομολογήσω πως ο τελευταίος μισός χρόνος ήταν ο πιο δύσκολος για μένα στον Πειραιά. Στα 34 μου χρόνια ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μου φερθεί χειρότερα. Δεν μπορούσα να περιμένω για πάντα, σκέφτηκα τον εαυτό μου κι έτσι υπέγραψα στην Ανκαραγκουτσού», τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με το «τριφύλλι»:

«Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλο club, και την περασμένη σεζόν κυριάρχησε στην Ελλάδα. Όταν υπογράψεις συμβόλαιο μαζί του δεν πρέπει να ανησυχείς, εξάλλου πήρε τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Επίσης θα λάβει μέρος στο Champions League και θα βάλει πολλά χρήματα στα ταμεία του»!

Φιλικό με Ίβανσιτς

Κατά τα άλλα, όπως αναφέρουν οι Γερμανοί στις 26 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό με την Μάιντς. Πρόκειται για την ομάδα της Μπουντεσλίγκα στην οποία αγωνίζεται ο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο οποίος θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, σε ένα φιλικό που σαφώς θα δώσει την ευκαιρία στον Νιόπλια να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία όπου οι δύο ομάδες θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Όχι από Γκαλάς στον Παναθηναϊκό

Μπορεί οι 80.000 λίρες την εβδομάδα να ήταν η καλύτερη προσφορά που είχε ο Γάλλος, αλλά την απέρριψε διότι επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ιταλία.
Ο Γουίλιαμ Γκαλάς που ήταν ο πρώτος στόχος στη λίστα του Παναθηναϊκού για την άμυνα, απάντησε αρνητικά στους πράσινους σύμφωνα με τη «dailymail»καθώς περιμένει πρόταση από Ιταλική ομάδα.

Τα δημοσιεύματα λένε ότι ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους (και όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει) ,παρόλο που έχουν μπει στο κόλπο η Ρόμα και η Παρί Σεν Ζερμέν.


http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=3511

Share on Facebook