Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Συμφώνησαν... ότι διαφωνούν!


Η αδυναμία λήψης αποφάσεων στον Παναθηναϊκό καλά κρατεί. Όπως και στο θέμα του προέδρου έτσι και στο θέμα του τεχνικού διευθυντή οι «πράσινοι» δεν μπορούν να καταλήξουν στο πρόσωπο που θα καλύψει τη συγκεκριμένη, νευραλγική θέση...





...Η σύσκεψη της τετραμελούς εκτελεστικής επιτροπής (Γόντικας, Βεκρής, Βουτσαράς, Νίκας) θεωρητικά θα κατέληγε στον εκλεκτό, αυτόν που θα διαδέχονταν τον Κώστα Αντωνίου.

Την ώρα που οι Πορτογάλοι, μέσω δημοσιευμάτων, υποστήριζαν ότι η συμφωνία με τον Κάρλος Φρέιτας είναι δεδομένοι, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να περιορίσουν τη λίστα με τους υποψήφιους, διατηρώντας σε αυτή τον Πορτογάλο και τον Τζιανλούκα Νάνι, «κόβοντας» τον Γιάννη Σαμαρά.

Ωστόσο αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά ήταν δεδομένη από το βράδυ της Κυριακής (13/6), καθώς έτσι προέκυπτε από το ρεπορτάζ, με τον Σαμαρά να προαλείφεται για διευθυντής των ακαδημιών.

Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει νέο κύκλο επαφών και διαπραγματεύσεων με τους Φρέιτας και Νάνι, προκειμένου να καταλήξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο νέο τεχνικό διευθυντή.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, είναι προφανές ότι για να μη ληφθεί οριστική απόφαση υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, ενώ δεν αποκλείεται και το οικονομικό μέρος της συμφωνίας να αποτέλεσε σημείο προβληματισμού.

Η απόφαση για τον τεχνικό διευθυντή είναι καθαρά θέμα της διοίκησης, με τον Νίκο Νιόπλια να μην εμπλέκεται, καθώς άλλωστε θα πρόκειται για «προϊστάμενό» του. Ωστόσο η γνώμη του Ελληνα τεχνικού έχει ήδη κατατεθεί στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρώτο αντιπρόεδρο, Δημήτρη Γόντικα.

Παράλληλα, η επιτροπή ενέκρινε την εκπτωτική πολιτική που θα υπάρξει στα εισιτήρια διαρκείας. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι νέες τιμές θα είναι μειωμένες κατά 15 με 20%, χωρίς να υπάρχουν ως τώρα περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις την Τρίτη (15/6).

Τέλος, οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο φιλικών στην Αμερική. Ο αγώνας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιντερ, θα γίνει στις 3 Αυγούστου στο Τορόντο, ενώ στις 6 Αυγούστου οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Μίλαν στο Ντιτρόιτ.

Τέλος, κλιμάκιο της UEFA ήρθε στην Αθήνα και είχε επαφές με υπεύθυνους του Παναθηναϊκού με στόχο τον προγραμματισμό και κάποιες μικρές αλλαγές που θα υπάρχουν στο οργανωτικό κομμάτι των αγώνων του Champions League της νέας σεζόν.

http://www.sentragoal.gr



Share on Facebook