Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"Κλείνουν τα νοσοκομεία!!!"


"Από το τέλος Ιούνη κλείνουν τα νοσοκομεία όλης της χώρας.
Η ηγεσία του υπουργείου υγείας, με τη συμβολή των ευφάνταστων συμβούλων της, που αμοίβονται υπερωριακά 100 ώρες κάθε μήνα, έφτασε τη χυδαιότητα και τον παραλογισμό σε άλλα επίπεδα...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!

Κι αν κανένας αρχίσει τα "οι γιατροί τα παίρνουν", "κάθονται και δεν δουλεύουν", ή "ζουν για τα φακελάκια και τα μπόνους από τους φαρμακάδες", τότε να ξέρει πως αυτά τα γράφει ένας ειδικευόμενος που ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 3,6 €€ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Αλλά φαίνεται πως αυτά τα 3,6 ευρώ την ώρα είναι υπέρογκο ποσό και το υπουργείο με ένα νέο νόμο θα μας βάλει να εφημερεύουμε με 2 ευρώ την ώρα, σε όσες έφημερίες χρειάζεται, ώστε να δείξει πως νοιάζεται για την υγεία του απλού πολίτη.
Ο νέος νόμος λέει δηλαδή πως όλοι οι ειδικευόμενοι γιατροί θα αμοίβονται με αυτό το ποσό και θα κάνουν 7 εφημερίες κάθε μήνα, ενώ αν χρειάζεται θα κάνουν και περισσότερες.
Δηλαδή θα μπαίνει κανείς το πρωί της Δευτέρας και θα βγαίνει την άλλη Δευτέρα την επόμενη βδομάδα, αν θέλει να τις κάνει όλες μαζί.

Και αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι πως εδώ και 2 χρόνια, ο Νόμος στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη λέει πως οι γιατροί ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να εφημερεύουν πάνω από 4 εφημερίες το μήνα, επειδή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Αλλά εδώ και 2 χρόνια ήμασταν ΗΛΙΘΙΟΙ και κάναμε την ανάγκη φιλότιμο και συμφωνήσαμε να δουλεύουμε σαν τα ζώα, έτσι ώστε να μπορέσει το υπουργείο να προσλάβει τους γιατρούς που χρειάζεται ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νοσοκομεία και να μην κλείσουν. Και η απάντηση του υπουργείου είναι αυτή. Ε, ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΤΟΤΕ ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΝΟΣ Ή ΔΙΑΚΟΠΕΣ και τότε ας τολμήσει να κάνει κριτική σε αυτά που γράφω.
Στα νοσοκομεία υπάρχουν φακελάκια, γιατροί που εφημερεύουν από το σπίτι τους και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ και ένα σωσρό άλλοι νοσηλευτές και τραυματιοφορείς που βάζουν το βύσμα τους να τους μεταφέρει σε άλλες διοικητικές θέσεις και σε άλλες υπηρεσίες (35%!!!), με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει εμείς οι "χαρωποί μαμάκες" να προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τις φροντίδες υγείας κάθε άτυχου πολίτη που χρειάζεται τη βοήθεια μας και ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ (αυτές τις φροντίδες)ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

Ε, ΩΣ ΕΔΏ ΠΙΑ. Όλα τα πράγματα έχουν κάποιο όριο πιά και αυτό έχει ξεπεραστεί προ πολλού.

Ένας ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ από την Θεσσαλονίκη, που έχει τα τελευταία 4 χρόνια ξεχάσει τι σημαίνει σαββατοκύριακο, αργία και να περνάς ελεύθερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Αν εσύ που είσαι γιατρός μιλάς έτσι για τους νοσηλευτές η τους τραυματιοφορείς, γιατί αυτοί (και εμείς) να μη λέμε για τα φακελάκια σας;
Πόσο μυαλό χρειάζεται επιτέλους ώστε να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να στρεφόμαστε ο ένας κατά του άλλου;
Σε όλα τα επαγγέλματα η τις κοινωνικές ομάδες υπάρχουν καλοί και κακοί.
Άντε επιτέλους λίγο έλεος.
Αυτή η οργή πρέπει να στραφεί σωστά και να μην έχει κίνητρο τη ζήλια!
Μερικοί από »εμάς» δεν θέλουν λιγότερη διαφθορά. Ευκαιρίες να συμμετέχουν θέλουν."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook