Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"Κα Υπουργέ Υγείας δε σας εύχομαι να πάθετε ότι και εγώ..."


"Αγαπητό Τροκτικό, σας γράφω εκ μέρους πολύ καλού οικογενειακού μου φίλου, ο οποίος πάσχει από χρόνια ανίατη ασθένεια, Σκλήρυνση κατά Πλάκας!
Πήγε σήμερα 8 Ιουν 2010 στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο Αθηνών, είναι εξιδεικευμένο γαι τέτοιου είδους παθήσεις, πήγε λοιπόν όπως...


πηγαίνει 5 χρόνια τώρα κάθε μήνα για να του γράψουν την θεραπεία του, ενέσεις σε καθημερινή βάση!
Εγινε κάτι φοβερό όμως!
Τον ενημέρωσαν οι ιατροί, ότι αφού τα γράψουν τα φάρμακα, δεν θα πάει να τα πάρει από το Φαρμακείο του Νοσοκομείου, αλλά θ απάει πρώτα σε Ελεκτή Ιατρό, να το σφραγίσει και μετά θα γυρίσει στο Νοσοκομείο για να προμηθευτεί την μηνιαία επί χρόνια θεραπεία του σε χρόνια ασθένεια του!
Ξεροκατάπιε ο φίλος μου, όμως τι να έκανε, να άλαζε την υπουργική απόφαση; Δεν είχε και δεν έχει διασυνδέσεις με την SIEMENS, οπότε γύρισε σπίτι και αναζήτησε από το ιντερνετ να δει που έχει ελεκτές ιατρούς, μιας και το φαρμακείο δεν γνώριζε!
Επισκέφθηκε την σελίδα την αρμόδια του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (Ο.Π.Α.Δ.) για την υγειονομική περίθαλψη των ασφαλισμένων των πόρων του Δημοσίου:
http://www.opad.gr/html/elegktiria.htm και ξερετε τι βρήκε; ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΛΕΚΤΕΣ!!!!!!!!
Αντε τώρα να πάρει ΤΑΞΙ, να πληρώσει και να πάει να θεωρήσει και να γυρίσει στο κέντρο της Αθήνας για να πάρει την μηνιαία του πάγια θεραπεία και να πάει σπίτι του!!!!!
Με λίγα λόγια, θέλουν να ξεκάνουν τον κόσμο και το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook