Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ"


"Ποιος επιχειρηματίας στην Καρδίτσα, ιδιοκτήτης τον χειμώνα γνωστής μουσικής σκηνής της πόλης, ετοιμάζεται να ανοίξει καλοκαιρινό μαγαζί, έχοντας αφήσει απλήρωτους μουσικούς, συνεργάτες απο τη χειμερινή σεζόν?...
Τόσο θράσος πια... κύριε Α.Φ? Ένα χειμώνα ολόκληρο κάποιοι ξελάσπωσαν το μαγαζί σου το οποίο είχε αποκτήσει κακή φήμη λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Κάθε βράδυ μεθυσμένος, έβριζες όποιο μουσικό έβρισκες μπροστά σου, διότι είναι γνωστή η καραμέλα των επιχειρηματιών, πως όταν το μαγαζί δεν πάει καλά, φταίνε πάντα οι καλλιτέχνες. Άσχετα αν οι πελάτες σε έβλεπαν τύφλα να κάνεις καραγκιοζιλίκια, όπως εκείνο το βράδυ που τύφλα για άλλη μια φορά σταμάτησες το πρόγραμμα πετώντας μικρόφωνα και ξεφτίλισες με το χειρότερο τρόπο τους ανθρώπους που δούλευαν για σένα αλλά και τους εκατοντάδες πελάτες σου που σου αφήναν τα ωραία τους χρήματα.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αφήνεις τους ανθρώπους αυτούς απλήρωτους εδώ και 3 μήνες ισχυριζόμενος οικονομικές δυσκολίες, παράλληλα όμως ετοιμάζεις καινούριο μαγαζί. Αν τιμάς τα παντελόνια που φοράς, θα πληρώσεις ότι οφείλεις... κύριε Α.Φ.
Και για όσους δεν κατάλαβαν για ποιον ''κύριο'' μιλάμε... η συνέχεια στο επόμενο."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook