Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"Club Αβέρωφ:Το πλοίο της αγάπης…"


"Μετά τον βασιλικό γάμο από το Μπάκιγχαμ, ήρθε η ώρα να συνεχιστεί το γλέντι στο τιμημένο θωρηκτό Αβέρωφ .
Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγος της αποφάσισαν να γιορτάσουν τα Ποσειδώνια 2010 στο κατάλληλο μέρος για ξέφρενα πάρτι και ελαφρά ενδεδυμένες κυρίες στο ιστορικό πλοίο που μετά από τις παλιές δόξες...

έπρεπε να γευτεί την επιτομή του κιτς νεοπλουτισμού.

Ο εφοπλιστικός κόσμος συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση της εταιρίας "Atlas Maritime" της οικογένειας Πατίτσα και σαν τιμώμενο πρόσωπο καλωσόρισαν τη Μαριέττα στην εταιρία του συζύγου της. Τώρα τι δουλειά είχαν τα καλλίγραμμα μοντέλα στο πλοίο μη με ρωτάτε να σας πω , θα ήταν μέρος του concept που αποφάσισε να σημαιοστολίσει το Αβέρωφ για την εκδήλωση θέλοντας να ξεφύγει από τη ρουτίνα της παραλιακής . Σίγουρα φέτος τα Ποσειδώνια θύμιζαν μεθεόρτια γάμου παρά ναυτιλιακή εκδήλωση….

Τα είδαν αυτά στο ΓΕΝ και τραβάνε τα μαλλιά τους μετά το σάλο που ξέσπασε από το πάρτι στο Αβέρωφ , προφανώς αυτό που έμαθαν ξεπερνούσε τα όρια από τη σεμνή τελετή που είχαν στο μυαλό τους όταν έδιναν την άδεια.

Σ ’ αυτή τη χώρα που όλα τα βγάλαμε στο σφυρί ας αφήσουμε τουλάχιστον κάποια πράγματα να ανήκουν στην ιστορία χωρίς να τα μαγαρίζουμε με την πρώτη ευκαιρία , ο κάθε χώρος έχει την βαρύτητα του. Τι άλλο θα δούμε, γενέθλια στην Ακρόπολη;

Όσο για τις ευθύνες αυτές πρέπει να κατανεμηθούν παντού σ ’αυτούς που μετά από εκατό χρόνια ναυπήγησης του πλοίου διέγραψαν την ένδοξη ιστορία του στους βαλκανικούς και παγκόσμιους πολέμους παραχωρώντας το σε glamorous(!) εκδηλώσεις , αλλά και στους άλλους που διοργάνωσαν την εκδήλωση, μετατρέποντας το καμάρι του Παύλου Κουντουριώτη σε prive club .

Στην Ελλάδα της σημερινής κρίσης, κάτι τέτοια γαιτανάκια, αποτελούν οξύμωρο σχήμα, ένα συνονθύλευμα μιζέριας και άκριτης και ανόητης- προβολής πλούτου. Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι κάποιοι ακόμα, έχουν την ευθιξία να ντρέπονται, γιατί το 2010 οι σύγχρονες Αντουανέτες, μόνο γραφικές μπορούν να χαρακτηριστούν…"
http://mediasoup.gr/


Share on Facebook