Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Εβδομάδα υπογραφών


Με αρκετές υπογραφές αναμένεται να εξελιχθεί η εβδομάδα που ξεκίνησε στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα τα οποία θα «κλείσουν» με υπογραφές. Από τη μεταβίβαση της ΠΑΕ μέχρι και την ανακοίνωση του τεχνικού διευθυντή και ίσως μιας ή δυο μεταγραφών…



Βούκσεβιτς - Μοντεστό

Σιμόν Βούκσεβιτς και Φρανσουά Μοντεστό είναι οι δύο παίκτες για τους οποίους αναμένεται ίσως και σήμερα να έχουμε κάτι πιο οριστικό.

Ο μεν Σέρβος όπως γράψαμε από χθες είναι μια «τελειωμένη» υπόθεση και μένει να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός τη συμφωνία με Σπόρτινγκ και Σατούρν για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα, ο δε Γάλλος έχει λάβει διορία μέχρι απόψε το βράδυ για να απαντήσει στην πρόταση των ερυθρολεύκων για 2+1 χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ.

Μπαπτίστα

Δύσκολο αλλά πλέον όχι… ακατόρθωτο είναι το θέμα της απόκτησης του Ζούλιο Μπαπτίστα. Αν αληθεύουν όσα λέει ο Τζιανπάολο Μοντάλι, τότε η τιμή του Βραζιλιάνου ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μπορεί να πληρώσει ο Ολυμπιακός για να τον κάνει δικό του, έστω και αν οι ετήσιες απολαβές του είναι λίγο… αλμυρές.

Ο 29χρονος άσος έχει κασέ που ξεπερνά τα 2.5 εκ. ευρώ όμως είναι περίπτωση που αξίζει τα λεφτά της μέχρι τελευταίας δεκάρας. Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός που είναι με τη Σελεσάο στο Μουντιάλ θέλει να έρθει να παίξει στην Ελλάδα…

Καλείται ο Καρεμπέ

Επαφή με τον Κριστιάν Καρεμπέ αναμένεται να έχει σήμερα ο Ολυμπιακός. Η πλευρά Μαρινάκη θα προτείνει στον Γάλλο πρώην άσο και νυν πρεσβευτή της ΦΙΦΑ να έρθει άμεσα στην Αθήνα για μια κουβέντα με σκοπό να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Το πιθανότερο είναι να αναλάβει αυτό του τεχνικού διευθυντή όμως αν κριθεί ότι δεν διαθέτει τα προσόντα θα του προταθεί θέση για τις διεθνείς σχέσεις.

Διοικητικά

Την Τετάρτη θα γίνει και τυπικά η μεταβίβαση της ΠΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα πέσουν οι υπογραφές και επιτέλους η νέα διοίκηση θα μπορεί να προχωρήσει πιο άνετα στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αφού θα έχει υπό την κατοχή της το 67% των μετοχών.

Λίνεν για φιλικό

Ιδιαίτερη σημασία έχει το σχόλιο που έκανε ο Έβαλντ Λίνεν για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού και τα συμπεράσματα που έβγαλε:

«Ο Μιραλάς είναι ταχύτατος. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει σημαντικά. Πρέπει επίσης να πω ότι οι Φετφατζίδης και Βαλεριάνος δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις και με έχουν ικανοποιήσει.

Από εκεί και πέρα νομίζω πως ο Ντιόγκο και ο Μήτρογλου μπορούν να παίξουν μαζί στην 11άδα. Νομίζω ότι χωράνε στο ίδιο σχήμα. Ο Ντιόγκο μπορεί να παίζει πίσω από τον Μήτρογλου. Το σκέφτομαι πολύ αυτό το δίδυμο. Γιατί να μην μπορούν να παίξουν μαζί;

Αυτήν την στιγμή ο Μήτρογλου δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά αν βελτιωθεί μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα. Σήμερα πέτυχε πέντε γκολ και θα μπορούσε να έχει βάλει άλλα πέντε. Στην συνέχεια θα πάει καλύτερα. Όσο για τον Ντιόγκο προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του.

Όσον αφορά στο φιλικό έγινε για να έχουμε την αίσθηση του ματς και όχι για να δείξουμε τις δυνάμεις μας. Τις δυνάμεις μας θα πρέπει να τις δείχνουμε στις προπονήσεις μας».

theplayer.gr

Share on Facebook