Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ούτε μια ανακοίνωση κ.Κωστόπουλε για το σκάνδαλο με την FOCUS;

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

Ολόκληρο θέμα έγινε με την focus και την απόφαση του Γιάννη Ραγκούση και δεν γράφτηκε πουθενά τίποτα ότι μια εταιρεία civitas έχει το 20% και με εισήγηση του νομικού συμβουλίου του κράτους η focus δεν μπορεί να μετράει τα ραδιόφωνα; Πουθενά δεν το είδαμε εκτός από...

το "Καρφί"! Για να καταλάβετε τι στήσιμο υπάρχει και τι διαπλοκή που ούτε αυτοί που κάνουν το ρεπορτάζ δεν ανέφεραν κουβέντα και το έθαψαν.
Εδώ μιλάμε για εισήγηση που υπέγραψε ο Ραγκούσης και αναφέρει ότι η μετοχική σύνθεση τη εταιρείας είναι παράνομη και άρα η ΑΕΜΑΡ πρέπει να πάρει άλλη εταιρεία.

Εκτός και αν ο Πέτρος Κωστόπουλος περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση! Οπότε πάμε πάσο. Αλλά δεν θα έπρεπε να πάρει στο υπουργείο να το διασταυρώσει και να μάθει τι έγινε; Έτσι από περιέργεια. Και αν διαφωνούν κάποιοι άλλοι σταθμοί ο Κωστόπουλος έχει την μαγκιά να τα κάνει μπάχαλο. Σιγά μην τον ενδιαφέρει η θέση λες και ο κόσμος τον έμαθε από την ένωση. Ας πάρει σταθμούς να φύγουν και να απαξιώσει τα πάντα. Υπάρχουν τρόποι.
Και μόνο ότι εξύβρισε σταθμούς ενώ μετράει έπρεπε να την είχαν πετάξει έξω. Αυτό φθάνει.
Καλά για Αλαφούζο και Ψυχάρη - Κυμπουρόπουλο δεν το συζητάμε αφού βγήκαν κερδισμένοι σε ακροαματικότητες και αναγνωσιμότητες.

Share on Facebook