Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

"Μήπως το παράκανε ο κύριος Λαζόπουλος με το λαϊκισμό;"


"Ενώ πρώτα μας λέει ότι σε ρεπορτάζ αναφέρεται ότι μόνο 1 στους 4 επιβάτες των μέσων μεταφοράς πληρώνει εισιτήριο, μετά υπερασπίζεται μια κυρία την οποία ο ελεγκτής "κάνει ρεζίλι" για ένα εισιτήριο και άλλους που κλέβουν εκατομύρια τους αφήνουν.
Δε λέω, να τους πιάζουν και...

τους άλλους, αλλά μήπως όλοι αυτοί οι τζαμπατζήδες προκαλούν πολλά άλλα προβλήματα; Μήπως οι εταιρίες μεταφοράς, θα είχαν τετραπλάσια έσοδα και θα ανανέωναν το στόλο τους, θα εκσυγχρόνιζαν τις στάσεις για να ενημερωνόμουν, θα έβαζαν περισσότερα οχήματα ώστε να μη στιμωχνόμαστε και να μπορούμε να τα προτιμάμε αντί για την άνεση του αυτοκινήτου μας; Μήπως θα περιοριζόταν η κίνηση αφού δε θα απέφευγα τα λεωφορεία επειδή (καλοκαιριάτικα) μου φταίει το σαράβαλο που έχει χαλασμένο A/C και πατάμε ό ένας πάνω στον άλλο λόγω των αραιών δρομολογίων;
Μήπως είμαι κορόιδο που πληρώνω ΠΑΝΤΑ εισητήρια (ίσως επειδή φοβάμαι μη με κάνουν "ρεζίλι"). Και αν δε χτύπαγα εισιτήριο, θα είχα την υπερηφάνια να πληρώσω την παράβασή μου χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!

Επιστρέφοντας στο αρχικό θέμα (με τη στάση του κ. Λαζόπουλου), ελπίζω να μην κατάλαβα καλά και να μην επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές..."

Αναγνώστης


Share on Facebook