Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Σχετικά με την DIGEA και την ψηφιακή εικόνα


"Δεν αξίζει τον κόπο να αγοράσει ΚΑΝΕΙΣ τον αποκωδικοποιητή.
Καμία διαφορά στην εικόνα ή αν θέλετε ελάχιστη εώς ασήμαντη. Ο ήχος ίδιος μην πώ και χειρότερος. Αγόρασα σαν χάνος και έξτρα καλώδιο κεραίας με επιχρυσομένους ακροδέκτες για καλύτερη ποιότητα λήψης και καλώδιο HDMI γιατί την ποιότητα αυτήν την υποστηρίζει και η τηλεόραση μου μπάς και δω επιτέλους εικόνα αντίστοιχη με αυτήν που διαφημίζουν τόσο καιρό ως ψηφιακή.....




Νομίζω ότι μας κοροϊδεύουν κανονικά.
Πριν ένα χρόνο αγορασα τηλεόραση με ενσοματωμενο ψηφισκο δέκτη και την μοσχοπληρωσα και τώρα μας λένε ότι δεν κάνει αυτή η μορφή Mpeg2 και ότι πρέπει να πάρουμε τους νέους ψηφιακούς δέκτες που υποστηρίζουν Mpeg4. Τελικά όμως η ποιότητα είναι ακριβώς η ίδια και μην πώ και χειρότερη.Κρίμα. Ελπίζω σύντομα να το κάνουν και High Definition μπάς και δούμε είκόνα της προκοπής.
Αξίζει μόνο γι αυτούς που δεν έχουν καλό σήμα στην περιοχή τους.
Καλό κόλπο για να πλουτίσουν οι πλούσιοι και να μιζεριάσουν ακόμα περισσοτερο οι φτωχοί.
Αναγνώστης

-------------------------------------------------------------------------------------

"Όλοι έχουμε μάθει να παραπονούμαστε με το παραμικρό. Θα πρέπει να σταματήσουμε να κλαιγόμαστε με τα πάντα. Ο φίλος αναγνώστης θα έπρεπε να το ψάξει λίγο το θέμα πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε αγορά. Η Αθήνα ακολούθησε μήνες μετά τις 2 πρώτες εκπομπές της DIGEA και υπήρχε ενημέρωση για το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ προσφέρει η ψηφιακή τηλεόραση. Δεν του είπε κανείς να τρέξει σαν χάνος και να αγοράσει επιχρυσωμένα καλώδια και πράσινα άλογα. 1 χρόνο όποιος ήθελε να μάθει, τι είναι ψηφιακή τηλεόραση και τι τηλεόραση ακριβώς χρειάζεται να αγοράσει, μπορούσε.
Και για όλους εσάς που παραπονιέστε, να θυμάστε ότι κάποια συνάνθρωποι σας δεν είχαν την ίδια πολυτέλεια με εσάς να πιάνουν κανάλια καμπάνα.

Μάθαμε όλοι να κλαιγόμαστε και να μας φταίει για τα πάντα το κεφάλαιο.

Ένας νέος της γενιάς των 700 από την Θεσσαλονίκη με πρόσβαση στο Internet."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook