Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Επιτέλoυς καταργήστε τoν Ελληνικό Στρατό"


"Συνεχώς ακούμε για τον περηβόητο ελληνικό στρατό και τον διασυρμό του από όλα αυτά τα γεγονότα που μαθαίνουμε. Και ρωτάω εγώ ποιον στρατό; Υπήρχε ποτέ ιδίως τα τελευταία χρόνια στρατός; Μάλλον να το πω καλύτερα, πάρχει λόγος να υπάρχει αυτό το ελληνικό έκτρωμα; Και αν ναι για ποιο λόγο να υπάρχει; Δισεκατομμύρια ευρώ φέυγουν εκεί χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Μας έχουν κάνει να φανταζόμαστε εχθρούς και ...
πολέμους. Αντί τα χρήματα αυτά να πάνε στην παιδεία και στην υγεία πάνε στον ελληνικό στρατό. Και το υπουργείο εθνικής αμύνης; Το πιο αγαπημένο των υποψήφιων υπουργών...Μονάχα ρουσφέτια και ψηφοθηρία. Τπτ άλλο δεν γίνεται εκεί. Ότι και να μου πείτε ως επιχείρημα δεν πιστεύω ότι μπορώ να πεισθώ για τον λόγο ύπαρξης αυτού του άθλιου συστήματος που το θεωρώ μικρόβιο της ελληνικής κοινωνίας...αφού το μόνο που κάνει είναι να διαφθείρει τους νέους σκεπτόμενοι από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα που μπαίνουν μέσα το ΒΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ!!! "


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------
Ο αναγνωστης που εχει αυτη την επιθυμια, μηπως ζει σε αλλη χωρα???Μηπως νομιζει οτι ειμαστε Ελβετια??
Ο στρατος ειναι αναγκαιος για την χωρα μας, κ εχθρους εχουμε, κ πολεμοι ξεσπανε καθε μερα ανα τον κοσμο.Δεν κολλαω μονο στο παρελθον της πατριδας μας, ουτε φανταζομαι ή οραματιζομαι το μελλον.Βλεπουμε το παρον της πατριδας μας και αυτο αρκει.Απο ολες τις μπαντες εχθρους εχουμε.
Αντι λοιπον, να λεμε "ποναει ποδι-κοψει κεφαλι" ας ελπισουμε κ ας απαιτησουμε βελτιωσεις κ αναβαθμισεις , αξιοκρατια κ ακεραιοτητα.Το προβλημα μας , σε ολους τους τομεις, ειναι οι πελατιακες σχεσεις.Να το εξαλειψουμε αυτο το φαινομενο πρεπει επιτελους, ξεκινοντας απο τον εαυτο μας , αφηνοντας στην ακρη τις γνωριμιες μας και τις ορεξεις μας για βολεμα.Γιατι απο εμας ξεκινανε ολα.

αναγνωστης
------------------------
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΄΄ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. '' Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΣΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΒΥΣΜΑ? ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ? Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΣΤΡΑΤΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
ΕΛΕΟΣ, Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΕΙ ΓΙΑ ΜΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ



Δεν αντιλαμβάνομαι την τάση σας στο τρωκτικό να δημοσιεύετε σχόλια τόσο αφελή και ηλίθια, μόνο και μονο για να επιτρέπετε στον καθε βαρεμένο να εκτονώνετai λέγοντας ό,τι τον βασανίζει. Η λύση δεν ειναι πονάει κεφάλι κόψε κεφάλι. Ποσο μυαλό θελει κανεις για να το καταλαβει αυτό. Ειμαστε σε αυτά τα χαλια ως χώρα γιατί ο καθε νεοέλληνας τα ξερει ολα και εχει αποψη για ολα. Αν νομίζει οτι απλά φανταζόμαστε εχθρούς ας κανει καμια βολτα αυτες τις μερες απο τις παραλίες της Κρήτης, τηw Ζακύνθου, της Σαμοθράκης, του Σουνίου να αγναντέψει τις τουρκι!
κες φρεγάτες που κοβουν βολτες. Αν βεβαια τον ίδιο του αρέσει να κανει το γιασουφάκι δικαίωμά του. Επειδή εμας την πλειοψηφία δεν μας αρέσει, ας ρουφήξει το αυγό του λουφάζοντας στην ακρη κι ας μην μας βομβαρδίζει με τετοια ανόητα σχόλια. Να μην μπω βεβαια στον πειρασμό να ρωτησω ποιους ψήφιζε τα τελαυταία χρόνια, και πόσο παλεψε να εχουμε αξιόμαχο και σύγχρονο στρατό, αληθινή παιδεία, σωστό σύστημα υγείας, αδιαφθορη δημόσια διοίκηση κλπ. Ας κανει την αυτοκρητική τους, όπως όλοι μας, κι ας παψει να λεει μ@@κιες.

------------------------




Ας υποθεσουμε οτι η χωρα ειναι η οικογενεια σου, το σπιτι σου. Οταν φιλε μου οι γειτονες σου -σου εχουν αποδειξει οτι- ειναι επικινδυνοι ανθρωποι, βαζεις εναν σκυλο φυλακα (κ καμερες αμα λαχει) για να προσταψεις την οικογενεια σου κ την περιουσια σου. Δεν πα' να περασε καιρος απο την τελευταια απειλη...ποτε δεν βαζεις σε ρισκο την οικογενεια σου. Αν το κανεις, εισαι κακος οικογενειαρχης.

Η Παιδεια και Υγεια φιλε μου δεν εχει τα χαλια της επειδη υπαρχει ο στρατος ή επειδη δεν υπηρχαν λεφτα. Το θεμα ειναι σε τι χερια ειναι αυτη η χωρα.Λεφτα υπηρχαν παντα, τα τρωγε ομως πουστικα οποιος ειχει τη δυνατοτητα να βαλει χερι σε αυτα (οχι μονο οι πολιτικοι...)
-----------------------------------------------------------------------------------

"Ο ελληνικος στρατος μετραει χιλιαδες νεκρους για να εισαι ελευθερος.

Για ποιο λογο υπαρχει ρωτας.
ο ελληνικος στρατος διασφαλιζει την εδαφικη ακαιρεοτητα και το δικαιωμα σου να εισαι ελευθερος Ελληνας πολιτης και οχι Τουρκος η Γερμανος


Εχθρους δεν φανταζομαστε οπως λες. ειναι ολογυρα μας. τουρκια [θελει την θρακη και το αιγαιο και εχει σκλαβωμενη την Κυπρο], Αλβανια [που οραματιζεται την μεγαλη αλβανια με την Ηπειρο] ΦΥΡΟΜ [που οραματιζεται εξοδο προς το αιγαιο]

Ναι να πανε χρηματα στην υγεια και την παιδεια οπως λες. να σου πω απο που? απο τις εκατονταδες ΜΚΟ που παιρνουν εκατομμυρια απο το κρατος για να περνανε την διεθνιστικη τους προπαγανδα, απο τις υπερφουσκωμενες συμφωνιες που κανει με εργολαβους, επιχειρηματιες, απο την φορολογια κτλ κτλ

Τα επιχειρηματα σου [ ο θεος να τα κανει ] ειναι απλα γελοια.
το οτι γινεται οτι γινεται ειναι αποτελεσμα των τελευταιων 35 χρονων που τη ελληνικη κοινωνια και νοοτροπια γαλουχηθηκε απο εναν συμφερτο ΜΜΕ, πολιτικων και δημοσιογραφων. οποτε μην εξισωνεις το καθε πλουσιοπαιδο που κανει τις βλακειες του γιατι ετσι το μαθανε, με τον ελληνικο στρατο.

ο ελληνικος στρατος δεν ειναι αυτο. το ξερεις. οπως και ολοι μας. στον ελληνικο στρατο οφειλεις που εισαι ελευθερος.

Επισης αν δε σου αρεσει το ωραιο δημοκρατικο μας υφος σαν χωρα και δε γουσταρεις ρε αδερφε, ανοιχτες ειναι οι πορτες. πηγαινε στους φιλειρηνιστες ανθρωπιστες τουρκους και πες τους τα ιδια. ευτυχως που σαν εσενα σκεφτεται μια μειοψηφια."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook