Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Απαντηση: «Τσoυνάμι» από λαθρoμετανάστες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας!"


"Ρε παιδια θα τρελαθουμε!

Ειμαστε το ανατολικο συνορο της Ευρωπης. Πληρωνουμε κατ αναλογια, τα περισοτερα λεφτα για εξοπλισμους στην Ε.Ε. Μας εβαλαν να υπογραψουμε συνθηκες οτι δεν θα επιτρεπουμε την επαναπροωθηση λαθρομεταναστων προς την "πολιτισμενη Ευρωπη" (πριν ξεκινησει το τσουναμι απο τα Τουρκικα...
παραλια - μηπως ηξεραν κατι? Τυχαιο? Δεν νομιζω)

Ομως δεν εκαναν τιποτα, οταν οι Τουρκια μας "εφοδιασε" με 1.5 εκατομυριο λαθρομεταναστες. Και το λεω διοτι μονο καποιος ανοητος πιστευει οτι ολα αυτα τα μιλιουνια μπηκαν στην Τουρκια και την διεσχισαν χωρις να τους παρει κανεις χαμπαρι. Απλα ειναι το δογμα Οζαλ να μας γεμισει μουσουλμανους.

Ποτε θα καταλαβουμε οτι προσπαθουν να κανουν την Ελλαδα Κοσσοβο? Ειμασταν το μονο "καθαρο" εθνικα κρατος και χαλαγαμε την σουπα. Διοτι η ανακατωσουρα ερχεται οταν παιζουν μειονοτικα, θρησκευτικα ζητηματα. Το οτι ειμασταν 99,7 ορθοδοξοι μας καθιστουσε πυλωνα σταθεροτητος.

Οσοι Ελληνες κοπτονται τοσο πολυ για τους λαθρομεταναστες να γνωριζουν οτι το αιμα που θα χυθει σε λιγο καιρο στα Βαλκανια θα ειναι στα χερια τους λογω συνενοχης.

Τι εκαναν οι Ευρωπαιοι? Θελουν την Τουρκια στην ΕΕ και μας λενε να τους ξεπληρωσουμε τα χρεη. Δεν λαμβανουν υποψιν οτι τα νοσοκομεια μας, τα σχολεια μας και οι κοινωνικες υπηρεσιες εχουν επιβαρυνθει απο ενα εξτρα 1/5 του πληθυσμου που δεν δινει φραγκο σε φορους!
Αν πηγαιναμε, με την ιδια αναλογια, τοσο παρανομο πληθυσμο στη Σουηδια για ποσο καιρο θα αντεχε το προνοιακο της συστημα? Γιατι ειμαστε το μονο κρατος που δεν εχει θεσπισει νομικα την αναλογια γηγενους και αλλοδαπου πληθυσμου??

Και εμεις, αντι να το χρησιμοποιησουμε σαν μοχλο πιεσης προς την ΕΕ μηπως και χαλαρωσουν τα λουρια (ή το πατε αλλιως ή σας στελνουμε πεσκεσι ενα εκατομυριακι λαθρομεταναστες), εμεις συλαμβανουμε οσους πανε να φυγουν αντι να κανουμε τα στραβα ματια!!! Παραλληλα δεν συλαμβανουμε αυτους που ληστευουν, σκοτωνουν, βιαζουν!

Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Κριμα διοτι θα τελειωσουμε προσκυνημενοι!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Share on Facebook