Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Θα τα ξαναπoύν...


Ολοκληρώθηκε το ραντεβού των μετόχων του Παναθηναϊκού, με παρόντες τους Τζίγγερ, Παύλο, Πολέμη, Νίκα, Ξυλά, και Δάβαρη και απόντες τους Βγενόπουλο, Πατέρα και Ζολώτα. Θα έχουν νέα συνάντηση την Τρίτη 6/7 ή την Τετάρτη 7/7, ώστε να επιλυθεί οριστικά το θέμα του προέδρου...



...Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνάντηση των μετόχων του Παναθηναϊκού. Συζητήθηκε να μπουν σε σειρά θα θέματα της εκλογής του προέδρου και της διαπραγμάτευσης για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Θα τα ξαναπούν την Τρίτη η Τετάρτη.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ομίλου Βαρδινογιάννη. Παρόντες ήταν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Αδαμάντιος Πολέμης, Γιώργος Νίκας, Γιάννης Ξυλάς και Παναγιώτης Δάβαρης. Απουσίασε ο Μιχάλης Ζολώτας, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους.

Οι μέτοχοι βαδίζουν σε μια προοπτική να λυθεί το θέμα προέδρου, αλλά και της διαπραγμάτευσης για τις μετοχές. Για το πρώτο θα γίνει συζήτηση στην επόμενη συνάντηση, με προοπτική, αν υπάρξει συναίνεση να υπάρχει πρόεδρος την Παρασκευή 9 Ιουλίου. Όσο για το ζήτημα της διαπραγμάτευσης για τις μετοχές, ειπώθηκε ότι σωστό είναι να γίνει συζήτηση, πάνω σε συγκεκριμένα δεδομένα, για να τελειώσει το θέμα, κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλοι.

http://prasinanea.gr


Share on Facebook