Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τούρκικη σφήνα για Γκoβού


Ισχυρό ανταγωνιστή φαίνεται πως αποκτά ο Παναθηναϊκός στη διεκδίκηση του 30χρονου Γάλλου επιθετικού, με την Γαλατάσαραϊ να εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή...



...Ο Σίντνεϊ Γκουβού αποτελεί την πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για το δεξί άκρο της επίθεσης, όμως φαίνεται πως στην υπόθεση μπαίνει σφήνα ένας νέος, επίμονος μνηστήρας. Ο λόγος για την Γαλατάσαραϊ, η οποία με βάση δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Γάλλο επιθετικό.

Η Γαλατά προέρχεται από μια απογοητευτική χρονιά στην Τουρκία και αναμένεται να ανοικοδομηθεί εν όψει της σεζόν 2010-11. Ο πρόεδρος Αντνάν Πολάτ επιθυμεί να ζεστάνει τον κόσμο με μια δυνατή μεταγραφή και στο πρόσωπο του Γκοβού, έχει την ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση.

Οι Τούρκοι είναι ενήμεροι για τις απαιτήσεις του 30χρονου δεξιού εξτρέμ και φέρονται διατεθειμένοι να τις καλύψουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Vatan, η πρώτη πρόταση προς τον Γκοβού θα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και υπάρχει πρόθεση να φτάσει έως τα 2,5 εκατομμύρια για να τον πείσει.

Πάντα με βάση το τουρκικό ρεπορτάζ, κύριος αντίπαλος της Γαλατά είναι ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι έχει καταθέση πρόταση για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, έχει το πλεονέκτημα του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έχει "ψήσει" τον συμπατριώτη του να φορέσει τα πράσινα.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στην... πολ ποζίσιον για την απόκτηση του Γκοβού. Ο Γάλλος θεωρεί ότι η πρόταση του Τριφυλλιού είναι η καλύτερη από οικονομικής, αγωνιστικής άποψης, καθώς και από ποιότητα ζωής στην Ελλάδα και είναι στο χέρι των πρασίνων να τον φέρουν στην Αθήνα.

http://prasinanea.gr/

Share on Facebook