Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

"Τιμή νερού στα Starbucks!"


"Διαμαρτυρία για την κατάπτυστη πολιτική των Starbucks εντός της πλαζ του Αστέρα της Βουλιαγμένης…

Μπορεί να το αντέχει η τσέπη μου ώστε να πηγαίνω εκεί με κόστος εισόδου €25 αλλά δεν το αντέχει η νοημοσύνη μου ώστε να χρεώνουν το μικρό μπουκαλάκι νερό €1. Διάλογος με πωλήτρια του Starbucks εχθές Κυριακή:

Εγώ: ακριβό δεν είναι το νερό;

Αυτή: είναι...
εισαγόμενο !

Εγώ: άλλη μάρκα δεν έχετε;

Αυτή: Όχι

Κύριοι του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ γιατί; ΟΚ δεν είναι αγορανομική παράβαση διότι δεν ισχύει η διατίμηση των 50 λεπτών για τον χώρο σας αλλά… μήπως είναι ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------
Θα μας τρελάνει ο φίλος των Starbucks της πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης! Πόσο δηλαδή θα ‘θελε με 25 ευρώ είσοδο το μπουκαλάκι το νερό?

Αυτό είναι που λέμε “Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ’ αλεύρι.”


------------------------------
πες χαιρετισματα στο φιλο με τα starbucks οτι ειναι τουλαχιστον γραφικος. 25 ευρω πληρωνει για να μπει στον αστερα κ κανει παραπονα για το 1 ευρω νερο. Έχουμε γεμίσει τιμητες κ βλαχοκυριλεδες. Ολα σκατα σ αυτη τη χωρα ρε πστ.......

------------------------------
Εννοείτε πως μας δουλεύεις, έτσι;

Το λές και μόνος σου. Το αντέχει η τσέπη σου να δώσεις 25 ευρώ (!) για είσοδο σε μια παραλία που θεωρητικά σου ανήκει! Και μετά παραπονιέσαι για το νερό που κοστίζει 1 ευρώ; 3 ευρώ θα έπρεπε να είναι η τιμή του. Μην γκρινιάζεις καθόλου.

Απορώ πραγματικά πως είναι δυνατόν αυτές οι παραλίες να έχουν κόσμο. Πως είναι δυνατόν; Την παραλία δε τη πληρώνουμε στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι, κορόιδα! Είναι δικιά μας.

Και μετά κλαίγεστε. Καλά να πάθετε.

Ένας ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που

- έχει βγάλει το καλώδιο της κεραίας από τη τηλεόραση (και βλέπει μόνο ξένα μέσω astra και ταινίες μέσω PC). Περιμένετε εσείς, κορόιδα, το ψηφιακό σήμα για να βλέπετε κους κους.
- μετακινείτε μόνο με ΜΜΜ (δεν έχω δικό μου μεταφορικό μέσο). Βάλτε εσείς βενζίνη με 2 ευρώ να γουστάρετε.
- ταξίδια πάει μόνο εξωτερικό οικονομικότατα. Τραβάτε εσείς στα νησιά με τιμές εισητηρίων 400 ευρώ για 2 άτομα.
- έκοψε το κάπνισμα και βρήκε την υγεία του. Θα πάει 5 ευρώ το πακέτο και εσείς ακόμα θα πληρώνετε για το θάνατό σας.

- έχει σταματήσει να κλαίγετε εδώ και καιρό γιατί πολύ απλά τη βγάζει οικονομικά και δε δίνει σε κανέναν τίποτα (ξεκάρφωτα θυμάμαι τον αναγνώστη που κλαιγόταν για το villa mercedes. σου είπε κανείς να πάς εκεί; κάτσε σπίτι σου ή πάρε καφεδάκια/αναψυκτικά απτο σπίτι και τράβα με παρέα σε παραλία το βράδυ. θα περάσεις καλύτερα, καραμήτρο!)

Α ρε μυαλό που δεν βάζετε ορισμένοι...



Share on Facebook