Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σχόλιο στο "Κλείνουν 38 σουπερ μάρκετ της Aldi"


"Πρώτα από όλα κρίμα για τους εργαζόμενους... 2ον... ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ...ΔΕΝ τις έχουμε ανάγκη τις ξένες επιχειρήσεις.... μας έφαγε η παγκοσμιοποίηση...



ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ...ΔΕΝ τις έχουμε ανάγκη τις ξένες επιχειρήσεις.... μας έφαγε η παγκοσμιοποίηση...Μποϊκοτάρετε ξένα σουπερμάρκετ και αλυσίδες...... που είναι καθαρά ξένα.... να σικωθουνε να φύγουν... γυριστε στα μπακάλικα... και στα ελληνικα μαγαζια.... ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ στην Ελλάδα...μετά τα βρωμο FNAC θα φεύγουν όλοι σιγά σιγά..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"1. Ας κάνει ο ίδιος οτι θέλει, αλλά να με παροτρύνει να επιλέξω να αγοράσω προιόντα από το κάθε ελληνικό Σ/Μ με τις διπλάσιες τιμές, και τα καθημερινά κρούσματα απάτης (τιμή ετικέτας και ταμείου). άλλωστε τα περισσότερα "ελληνικα" Σ/Μ έχουν φάει πρόστιμα για ρυθμιση τιμών, καρτέλ, απάτη.
Πήγαινε θύμα μου να ψωνίσεις απο εκει και ασε με εμένα να ψωνίσω από τα aldi lidl.

2. Αν φύγουν οι ξένες εταιρίες από Ελλάδα, η ανεργία θα φτάσει στο 40%. Αν μάλιστα οι ξένοι συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο, και μποϊκοτάρουν τα ελληνικά προϊόντα (οπως και ο τουρισμός), η ανεργία θα φτάσει στο 80%. Και τότε θα αναπολούμε τις ωραίες μέρες του ΔΝΤ (Φαντάσου πόσο δύσκολα θα είναι τότε τα πράγματα).

3. Επίσης, τα ρούχα του κυρίου είναι made in Greece? Φαντάζομαι και ο υπολογιστής απο τον οποίο γράφει, είναι απο αυτούς που φιάχνουν στην Κρήτη, ή απο αυτούς που φιάχνουν στη Μακεδονία; Έχω ακούσει οτι οι 2οι είναι καλύτεροι.

Φυσικά και το σπίτι του είναι επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ελληνικά ψυγεία πλυντήρια καναπέδες. Άλλωστε ήμαστε μια χώρα αυτάρκης, δεν τους χρειαζόμαστε τους άλλους κατά την άποψη του.

Μακάρι να έρθουν ρε χ@ζ'ε άλλες 10 εταιρίες σαν το ALDI, και να ανοίξουν αλλα 200 καταστήματα στην ελλάδα να βρουν εργασία αλλα 2000 άτομα, και να πέσει η κίνηση στους λήσταρχους, μπας και ρίξουν και αυτοί τις τιμές τους.


Αλλά τέτοιες ιδέες μας έφεραν στην κατάσταση μας,, αλλά δε φταίει αυτός, εγώ φταίω που διαβάζω τέτοιες καμένες αναρτήσεις"

AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------


"Ο κύριος η κυρία τι είναι τέλος πάντων έχει καταλάβει οτι αν δεν ήταν οι "ξένες επιχειρήσεις" όπως λέει,
τώρα θα αγόραζε το γάλα πάνω απο 4€ το λίτρο?
Ή μήπως νομίζει οτι στις "ελληνικές επιχειρήσεις" έχουν ελληνικά προϊόντα και θέλει να τα υποστηρίξει?
Για να μας πει και μερικά να δούμε τι ξέρει.. η μάλλον, τι νομίζει οτι ξέρει..
Ας μάθουμε πρώτα τι τρώμε και απο που προέρχεται και μετά να το παίζουμε φιλοπατρείς και δεν ξέρω γω τι άλλο..."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook